• −30%
  • Nauja
Meškerykočio Laikiklis Haldorádó Quick Feeder
Meškerykočio Laikiklis Haldorádó Quick Feeder

Meškerykočio Laikiklis Haldorádó Quick Feeder

HD-QFBLACK
6,29 € 8,99 € -30%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.14€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

Meškerykočio laikiklis Haldorádó: Yra nepakeičiamas priedas kiekvienam žvejui, kuris siekia patogumo ir efektyvumo žvejojant. Šis laikiklis skirtas tvirtai ir saugiai laikyti meškerykočius, užtikrinant, kad jie bus stabilūs ir lengvai pasiekiami, kai jų prireiks.

Panaši prekė mūsų puslapyje:https://krante.lt/lt/meskeres-ir-rites/5440-5695-meskerykocio-laikiklis-haldorado-rhs-feeder.html#/113-spalva-juoda

Spalva
  • Juoda
  • Mėlyna

 

Aukštos kokybės medžiagos: Laikiklis pagamintas iš tvirtų ir ilgaamžių medžiagų, užtikrinančių, kad jis atlaikys tiek šaltas, tiek šiltas oro sąlygas, taip pat ilgalaikį naudojimą.

Reguliuojamas dizainas: Laikiklis turi standartinį sriegį, leidžiantį pritaikyti jį pagal skirtingus kuoliukų dydžius. Tai užtikrina, kad bet kokio tipo meškerykotis bus stabiliai laikomas.

Patogumas: Laikiklis leidžia žvejoti be nuolatinio meškerykočio laikymo rankose, suteikiant jums daugiau laisvės ir galimybę susikoncentruoti į žvejybos procesą.

Lengvas montavimas: Laikiklis lengvai montuojamas, todėl jį galima greitai pritaikyti įvairiose žvejybos vietose. Jis taip pat lengvai transportuojamas, nes užima minimaliai vietos.

Unikalus dizainas: Haldorádó laikiklis turi patrauklų dizainą, kuris ne tik atrodo gerai, bet ir funkcionalus. Jo konstrukcija leidžia meškerykočiams būti tvirtai ir saugiai laikomiems, užtikrinant, kad jis stovės vietoje ar nenukris.

Universalumas: Tinka naudoti tiek sėkmingai žvejyboje, tiek poilsio metu, pavyzdžiui, stovyklaujant ar praleidžiant laiką gamtoje.

Vietos pasirinkimas: Laikiklį galima naudoti įvairiose žvejybos vietose, tiek ant kranto, tiek valtimi. Jis puikiai tinka naudoti prie ežerų, upių ar kitų vandens telkinių, todėl jis yra universalus ir patikimas žvejo pasirinkimas.

Žvejybos metodai: Tinka naudoti tiek žvejojant su plūdėmis, tiek su dugninė sistema, todėl yra universalus priedas, rekomenduojama pasirinkti stabilų paviršių, kad užtikrintumėte maksimalų stabilumą.

Meškerykočio laikiklis Haldorádó: Yra puikus pasirinkimas žvejams, ieškantiems patogumo ir efektyvumo savo žvejybos įrangoje. Su savo aukštos kokybės medžiagomis, reguliuojamu dizainu ir lengvu montavimu, šis laikiklis gali tapti svarbia jūsų žvejybos arsenalo dalimi. Išbandykite jį ir mėgaukitės patogiu ir efektyviu žvejybos procesu!

Komplektacija: Dažnai laikiklis yra komplektuojamas su papildomais tvirtinimo elementais, kad būtų užtikrinta maksimalus stabilumas ir saugumas,taipogi laikiklis yra atsparus korozijai, todėl puikiai tinka tiek šviežiam, tiek sūriam vandeniui.

  • 1Vnt
Stovų priedai
Meškerių laikikliai
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą