• −20%
  • Nauja
Marškinėliai Korda LE Cut Tee Black
Marškinėliai Korda LE Cut Tee Black

Marškinėliai Korda LE Cut Tee Black

KCL907
23,99 € 29,99 € -20%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 4.08€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

Marškinėliai Korda LE Cut Tee Black: Yra modernus ir stilingi marškinėliai, sukurti žvejams, ieškantiems komforto ir praktiškumo. Šie marškinėliai puikiai tinka tiek žvejybos užsiėmimams, tiek kasdieniam dėvėjimui, leidžiant išreikšti savo aistrą žvejybai. Juoda spalva suteikia elegantišką ir universalų įvaizdį, kuris lengvai derinasi su kitais drabužiais.

Panaši prekė mūsų svetainėje: https://krante.lt/lt/marskineliai/5365-marskineliai-korda-le-blossom-tee-black-m.html

Dydis
  • S
  • M

 

Medžiaga ir komfortas: Pagaminti iš aukštos kokybės, minkštos medžiagos, šie marškinėliai užtikrina didelį komfortą visą dieną. Lengvas audinys leidžia odai kvėpuoti, todėl net ir ilgesnėse žvejybos išvykose galite jaustis patogiai. Marškinėliai sukurti taip, kad nevaržytų judesių, leidžiant laisvai atlikti įvairias veiklas.

Dizainas: Korda LE Cut Tee pasižymi minimalistiniu dizainu su subtiliu logotipu, kuris pabrėžia prekės ženklo estetiką. Juoda spalva suteikia galimybę lengvai derinti su kitais drabužiais, todėl šie marškinėliai tinka bet kokiai progai, tiek žvejyboje, tiek kasdienybėje.

Funkcionalumas: Marškinėliai greitai džiūsta, todėl, net jei pateksite į lietų ar suliesite juos, jie netrukus vėl bus sausi. Tai ypač svarbu žvejams, praleidžiantiems ilgą laiką lauke. Be to, marškinėliai yra lengvai prižiūrimi ir atsparūs dėmėms, kas užtikrina jų ilgaamžiškumą.

Priežiūra: Korda LE Cut Tee Black yra lengvai prižiūrimi – juos galima skalbti tiek rankomis, tiek skalbimo mašinoje. Laikantis etiketėje nurodytų priežiūros nurodymų, marškinėliai išlaikys savo formą ir spalvą net po daugelio skalbimų.

Dydis ir pritaikymas: Marškinėliai yra siuvami pagal standartinį dydį, užtikrinant tinkamą pritaikymą. Jų dizainas leidžia laisvai judėti, todėl galite būti tikri, kad jie bus patogūs net ir ilgesniame dėvėjime.

Korda LE Cut Tee Black: Yra puikus pasirinkimas kiekvienam žvejui, vertinančiam stilių, komfortą ir praktiškumą. Su moderniu dizainu ir aukštos kokybės medžiagomis, šis marškinėlis taps jūsų mėgstamiausiu drabužiu tiek žvejybos, tiek kasdieniam dėvėjimui. Mėgaukitės kiekviena akimirka su Korda LE Cut Tee!

Estetika: Korda LE Cut Tee pasižymi moderniu, minimalistiniu dizainu, puikiai atspindinčiu Korda prekės ženklo estetiką. Ant krūtinės esantis subtilus logotipas suteikia marškinėliams unikalumo. Juoda spalva leidžia lengvai derinti su įvairiais drabužiais, todėl marškinėliai yra universaliai pritaikomi tiek žvejybos, tiek laisvalaikio veikloms.

Rūbo dydis
S
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą