Kepurė Guru Red 3D Cap
    Kepurė Guru Red 3D Cap

    Kepurė Guru Red 3D Cap

    GBC11
    18,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 3.23€
    Greitas pristatymas

    "Guru Red 3D Cap" - aksesuarų sferoje kepuraitės atsirado kaip ne tik funkciniai galvos apdangalai, bet ir kaip stiliaus detalė. Tarp įvairių kepurių. "Guru Red 3D Cap“ yra akį traukiantis pasirinkimas, kuriame modernus dizainas derinamas su patogumu ir kokybe. 

     
    • Išskirtinis 3D siuvinėjimas. Išskirtinė "Guru Red 3D" kepurės savybė yra unikalus 3D siuvinėjimas. Ši technika suteikia kepurės dizainui naujoviškumo, todėl ji atrodo stilingai. 
    • Ryški raudona spalva. Raudona spalva visada buvo siejama su pasitikėjimu. "Guru Red 3D Cap" gali pasigirti stulbinančiu raudonu atspalviu, kuris ne tik suteikia jūsų kepurei ryškumo, bet ir atspindi dizaino subtilybes. Tai puikus aksesuaras tiems, kurie nori išsiskirti.
    • Patogus prigludimas. Patogumas yra svarbiausias, kai kalbama apie galvos apdangalus. Guru Red 3D kepurė sukurta atsižvelgiant į patogumą. Reguliuojamas dirželis užtikrina, kad ji tvirtai priglustų prie galvos, nesukeldama diskomforto, todėl tinkamas ilgesniam nešiojimui.
    • Universalumas. Kepurės yra universalūs aksesuarai, galintys papildyti įvairius derinius. „Guru Red 3D Cap“ nėra išimtis.
    • Guru prekės ženklas. Guru prekės ženklo gerbėjams ši kepurė yra stilinga emblema. Ant kepurės gerai matomas Guru logotipas leidžia parodyti, kad žavitės prekės kokybe ir dizainu.
    • Kokybiškas meistriškumas. Guru yra žinomas dėl savo įsipareigojimo kokybei, o „Guru Red 3D Cap“ pateisina šią reputaciją. Ji pagaminta iš patvarių medžiagų, kurios užtikrina ilgaamžiškumą, todėl galėsite mėgautis šiuo stilingu aksesuaru ilgą laiką. 
    Kepurės modelis
    "Baseball" modelis
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą