Nash Bank Life Chair Kėdė
    Nash Bank Life Chair Kėdė

    Nash Bank Life Chair Kėdė

    T1226
    69,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 6.49€
    Greitas pristatymas

    "Nash Bank Life Chair"  - lengva kėdė idealiai tinkanti trumpoms sesijoms arba svečiams krante. Sulankstomas rėmas yra tvirtas, tačiau jo matmenys yra itin kompaktiški. Tiekiamas nešiojimo krepšyje su dirželiu per petį.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/3997-kede-nash-indulgence-big-daddy-auto-recline.html

     

    „Nash Bank Life Chair“ taip pat turi unikalią amortizavimo sistemą, kuri prisitaiko prie vartotojo kūno. Nesvarbu, ar žvejojate, dirbate prie stalo, ar atsipalaiduojate su knyga, ar žiūrite filmą, "Nash Bank Life Chair" užtikrina, kad ištisas valandas jausitės patogiai.

    „Nash Bank Life Chair“ iš įprastų kėdžių išsiskiria savo tvirtumu. Kėdė pagaminta naudojant ekologiškas medžiagas ir patikimus gamybos procesus. Ji pagaminta iš kokybiškų ir aplinkai nekenksmingų medžiagų.

    "Nash Bank Life Chair" sukurta ilgaamžiškumui. Jos ilgaamžiškumas ir nesenstantis dizainas reiškia, kad po kelerių naudojimo metų ji toliau puikiai tarnaus jums.

    „Nash Bank Life Chair“ yra ne tik patogi ir patvari, bet ir tikras dizaino pavyzdys. Elegantiškas minimalistinis dizainas sklandžiai dera su įvairiais interjero stiliais, todėl ji yra universalus bet kurios erdvės priedas.

    "Nash Bank Life Chair" yra simbolis patvarumo bei dizaino. Tai iš naujo apibrėžia mūsų mąstymą apie sėdėjimą ir siūlo komforto, stiliaus ir kainos santykį.

    • Aukštis 41cm
    • Plotis 56cm
    • Nugaros aukštis 42cm
    • Svoris: 3,5kg
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    7 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą