• Nauja
SKILLS Re-Con Big Wheel Trolley Karutis
SKILLS Re-Con Big Wheel Trolley Karutis

SKILLS Re-Con Big Wheel Trolley Karutis

SK490
179,99 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 9.58€
Greitas pristatymas

SKILLS Re-Con Big Wheel Trolley Karutis: SKILLS Re-Con Big Wheel Trolley karutis yra puikus pasirinkimas žūklėms, kuriose reikia įveikti nemažus atstumus. Šis karutis sukurtas siekiant užtikrinti didelį patvarumą, stabilumą ir komfortą vežant įvairias medžiagas.

Panaši prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/karuciai/4344-karutis-trakker-x-trail-t1-barrow.html

 

Dideli ratai: Karutis turi didelius, plačius ratus, kurie užtikrina lengvą manevravimą įvairiose kelionės  sąlygose, įskaitant nelygų paviršių, šlapią, duobėtą, šis karutis šių problemų nejaus, ir leis jums lengvai transportuoti savo daiktus, į savo norimas vietas.

Tvirta konstrukcija: Pagamintas iš aukštos kokybės plieno, karutis pasižymi dideliu atsparumu, todėl puikiai tinka sunkesniems kroviniams.

Ergonomiškos rankenos: Rankenos yra patogiai suformuotos, užtikrinant tvirtą suėmimą ir leidžianti lengvai valdyti karutį, net ir vežant didesnius krovinius, tai jum nesudarys papildomos apkrovos, gabenant sunkius svorius tolimam atstume.

Talpa: Dėl didelės talpos, karutis puikiai tinka visiems žvejybos daiktams gabenti, ar kitoms veikloms, kur reikia pervežti medžiagas.

Lengva surinkti: Karutis yra lengvai surenkamas, todėl jį galima greitai paruošti naudojimui.

Universalus dizainas: Modernus ir funkcionalus dizainas leidžia karutį naudoti tiek profesionaliai, tiek namuose.

Rėmas: Karutis pagamintas iš tvirto plieno, kuris užtikrina didelį patvarumą ir ilgaamžiškumą. Dėl šios medžiagos jis gali atlaikyti net ir didelius svorius, todėl puikiai tinka sunkiems kroviniams.

Krovinių talpa: Paprastai šis karutis gali vežti iki 150 kg, kas leidžia efektyviai transportuoti įvairias medžiagas, tokias kaip meškerės, palapinės, krepšiai, kuprinės ar kiti įrankiai.

Balansavimas: Dėl gerai subalansuoto dizaino karutis lengvai valdomas, o tai sumažina fizinę apkrovą naudotojui, nepasainat prikrauto didelio ir sunkaus kiekio, jūsų reikalingų daiktų.

Reguliari apžiūra: Rekomenduojama periodiškai tikrinti ratų ir rėmo būklę, kad būtų užtikrintas ilgalaikis veikimas.

Valymas: Po naudojimo, ypač kai karutis buvo naudojamas nešvarioms medžiagoms vežti, jį geriausia nuplauti ir išdžiovinti, kad būtų išvengta korozijos.

SKILLS Re-Con Big Wheel Trolley karutis: Yra patikimas, funkcionalus ir lengvai naudojamas įrankis, kuris padės jums atlikti bet kokius pervežimo darbus efektyviau. Su tvirta konstrukcija ir ergonomišku dizainu, jis yra puikus pasirinkimas tiek prie namų, tiek žvejyboje norint įveikti didelius atstumus.

  • Svoris: 13.7kg
  • Matmenys: 153 cm x 65 cm x 76,5 cm
Ilgis (cm)
153cm
Plotis (cm)
65cm
Aukštis (cm)
76.5cm
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

2 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą