• −15%
Kabliukai Be Užkarpėlių Guru QM1 Hook...
Kabliukai Be Užkarpėlių Guru QM1 Hook (Barbless/Eyed)

Kabliukai Be Užkarpėlių Guru QM1 Hook (Barbless/Eyed)

GQ10
3,56 € 4,19 € -15%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.21€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Guru QM1 Hook (Barbless/Eyed)" - yra specializuotas žvejybos kabliukas, sukurtas ir pagamintas Guru, gerai žinomo prekės ženklo žvejybos reikmenų pramonėje. QM1 kabliukas yra pripažintas dėl savo unikalių dizaino ypatybių ir universalumo, todėl jis yra populiarus meškeriotojų pasirinkimas, ypač žvejojant "method feeder".

Dydis
  • 10
  • 12

 

Be užkarpėlės: "Guru QM1" kabliukas yra be užkarpėlės, kad žuvis būtų kuo labiau apsaugota nuo sužeidimo.

Novatoriška forma: QM1 kablys yra žinomas dėl savo išskirtinės formos, kuri yra skirta pagerinti užsikabinimo ir laikymosi galimybes. Lenkta kabliuko koto ir smaigalio forma yra sukurta taip, kad padidintų kablio efektyvumą traukiant žuvis, ypač aktualu varžybu metu, kai svarbi kieviena žuvis. 

Universalumas: „Guru QM1 Hook“ yra universalus pasirinkimas, tinkantis įvairiems žvejybos scenarijams, įskaitant žvejybą "method feeder" Jo konstrukcija leidžia saugiau ir užtikrintai pagauti įvairių rūšių žuvis. 

Stiprumas ir ilgaamžiškumas: Šie kabliukai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, todėl užtikrinamas tvirtumas ir ilgaamžiškumas susidūrus su didesnėmis ir ypač besipriešinančiomis žuvimis. 

Tiksli gamyba: Guru yra žinomas dėl savo dėmesio detalėms ir tikslių gamybos procesų. QM1 kablys yra kruopščiai sukurtas, kad būtų išlaikyta pastovi kokybė ir našumas.

Kabliukų dydžiai: Guru QM1 kabliukų yra įvairių dydžių, kad būtų galima rinktis skirtingus masalų dydžius. Meškeriotojai gali pasirinkti tinkamą kabliuko dydį pagal savo specifinius žvejybos poreikius.

Masalo pristatymas: QM1 Hook sukurtas taip, kad efektyviai veiktų su įvairiais masalo pristatymais, todėl tai yra universalus pasirinkimas žvejams, kurie naudoja įvairius masalus ir sistemas.

Kibimo efektyvumas: unikalus QM1 kabliuko dizainas skirtas padidinti kibimo efektyvumą, sumažinti praleistų kibimų tikimybę ir pagerinti bendrą meškeriotojo sėkmės rodiklį.

  • 10vnt pakuotėje
  • Be užkarpėlių
Kabliukų dydis
10
12
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą