Graibšto Galva Dynamite Baits Floating Landing...
    Graibšto Galva Dynamite Baits Floating Landing Net (feeder)

    Graibšto Galva Dynamite Baits Floating Landing Net (feeder)

    DY509
    19,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 3.4€
    Greitas pristatymas

    "Dynamite Baits Floating Landing Net (feeder)" - graibšto galva skirta mažesnėms karpinėms žuvims (karšiai, kuojos, nedideli karpiai). Novatoriškas plūduriuojantis dizainas leidžia lengviau paimti žuvį. Vidutinio gilumo, universalus tinklelis, tinka visoms žuvų rūšims, stilingas ir pažymėtas "Dynamite" spalvomis. Žvejyba šėrykla yra metodas, reikalaujantis tikslumo ir efektyvumo, o tinkamų įrankių turėjimas gali padaryti skirtumą tarp sėkmingo sugavimo ir praleistos galimybės. „Dynamite Baits Floating Landing Net (feeder)“ – tai specializuotas graibštas, sukurtas taip, kad atitiktų unikalius fiderinės žvejybos reikalavimus.

     
    • Plūduriavimas tikslumui. Viena iš išskirtinių „Dynamite Baits Floating Landing Net“ savybių yra jo plūduriavimo galimybės. Žvejojant "method feeder" labai svarbu greitai ir saugiau paimti žuvį. Šio tinkliuko plūduriavimas užtikrina, kad jis išliks plūduriuojantis vandens paviršiuje ir yra pasirengęs tiksliai paimti žuvį.
    • Dizainas, skirtas "method" žvejybai. Žvejyba "method feeder" dažnai apima specializuotą metodą, kuris reikalauja kruopštaus žuvies paėmimo. Šio tinklo dizainas ir konstrukcija yra pritaikyti unikaliems žvejų poreikiams, todėl galima efektyviai paimti žuvį.
    • Patvarus ir patikimas. „Dynamite Baits“ yra žinoma, kad gamina aukštos kokybės žvejybos įrankius, ir šis tinklas nėra išimtis. Jis sukurtas atsižvelgiant į patvarumą ir gali atlaikyti žvejybos sunkumus.
    • Optimalus tinklelio dizainas. Tinklelis sukurtas taip, kad būtų patogus žuvims, sumažinant žuvies sužalojimo ar streso riziką paėmimo ir paleidimo metu. Ši konstrukcija taip pat palengvina vandens nutekėjimą ir užtikrina, kad tinklas netaptų per sunkus sušlapęs.
    • Universalus pritaikymas. Sukurtas atsižvelgiant į žvejybą "method feeder", šis tinklelis gali būti pakankamai universalus, kad būtų galima naudoti įvairiuose meškeriojimo scenarijuose. Nesvarbu, ar žvejojate gėlame vandenyje, ar taikote į konkrečias žuvų rūšis, sėkmingai žvejybos ekspedicijai būtina turėti patikimą ir efektyvų graibštą.
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą