Nash Hoody Green Džemperis
    Nash Hoody Green Džemperis

    Nash Hoody Green Džemperis

    C1129
    45,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 7.82€
    Greitas pristatymas

    "Nash Hoody Green" - yra madingi "Nash" kompanijos megztiniai. Sukurta specialiai meškeriotojams, kad būtų patogu ir stilinga žvejojant ar kasdieniame gyvenime. "Nash Hoody Green" sujungia komfortą ir elegantišką dizainą. Gobtuvas su reguliuojamomis virvelėmis apsaugo nuo vėjo ir lietaus. Tinka ne tik žvejybai, bet ir kasdieniam dėvėjimui vėsiu oru.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/3980-dzemperis-nash-hoody-black-.html

    Dydis
    • S
    • L

     

    Patogus ir šiltas: "Nash Hoody" yra pagamintas iš aukštos kokybės, šilto ir patogaus audinio. Tai puikiai tinka toms vėsioms dienoms krante, kai reikia papildomo sluoksnio, kad jaustumėtės jaukiai.

    Stilingas dizainas: nors šis džemperis buvo sukurtas atsižvelgiant į meškeriojimą, tačiau išlaikė puikų stilių. Žalia spalva ir „Nash“ prekės ženklas suteikia šiuolaikišką ir patrauklią išvaizdą, todėl tinka nešioti ne tik meškeriojimo metu, bet ir kasdieniame gyvenime.

    Meškeriotojui pritaikytos savybės: "Nash" supranta meškeriotojų poreikius, o šis rūbas tai atspindi. Jame yra praktinių elementų, tokių kaip kengūros kišenė, kad jūsų rankos būtų šiltos bei kapišonas, kuris apsaugos nuo vėjo.

    Universalus naudojimas: "Nash Hoody" neapsiriboja žvejyba; puikiai tinka bet kokiai veiklai lauke ar laisvalaikiui. Nesvarbu, ar einate į parduotuvę, einate pasivaikščioti, ar ilsitės namuose, šis džemperis jūsų aprangai suteikia komforto ir stiliaus.

    Lengva priežiūra: išlaikyti šį džemperį švarų ir gerai prižiūrimą yra paprasta užduotis. Galite lengvai jį plauti ir prižiūrėti, užtikrindami, kad laikui bėgant jis išliks geros būklės.

    Patvari kokybė: "Nash" yra žinomas dėl savo įsipareigojimo kokybei, ir šis džemperis nėra išimtis. Jis sukurtas taip, kad atlaikytų nusidėvėjimą meškeriojimo ir lauko veiklos metu.

    • Kengūros kišenė
    • Gobtuvas su pamušalu
    • Stilingas logotipas ant krūtinės ir "Nash" spaudas nugaroje
    • Medžiaga: 65% medvilnė, 35% polisteris
    • Žalia spalva
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    14 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą