Nash ZT Trail Boots Batai
    Nash ZT Trail Boots Batai

    Nash ZT Trail Boots Batai

    C6116
    79,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 7.41€
    Greitas pristatymas

    "Nash ZT Trail Boots" - yra patogūs ir praktiški "Nash" batai. Specialiai sukurta žvejams, kurie aktyviai leidžia laiką žūklėje ar aplamai gamtoje ir vertina komfortą bei patikimumą. "Nash ZT Trail Boots" derina funkcionalumą ir kokybę. Pagaminta iš patvarios ir patikimos medžiagos, kuri užtikrina ilgą tarnavimo laiką. Jie puikiai tinka ne tik žvejybai, bet ir veiklai lauke.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/en/pagrindinis/2185-nash-zt-trail-boots.html

    Dydis
    • 45
    • 46

     

    "Nash ZT Trail Boots": „Nash ZT Trail Boots“ yra sukurti taip, kad atitiktų žvejų poreikius, kuriems reikia patikimos avalynės, kuri atlaikytų įvairias oro sąlygas ir sudėtingas vietoves.

    Viso sezono universalumas: Šie batai yra skirti naudoti visais sezonais. Nesvarbu, ar žvejojate karštą vasarą, šaltą žiemą ar lietingą rudenį, "Nash ZT Trail Boots" puikiai tinka.

    Didelio sukibimo padai: Viena iš išskirtinių šių batų savybių yra jų didelio sukibimo guminiai padai. Jie užtikrina saugų sukibimą su įvairiais paviršiais, o tai labai svarbu einant slidžiais upės krantais, purvinais takais ar uolėtomis vietovėmis.

    Patogus prigludimas: "Nash" supranta komforto svarbą ilgų meškeriojimo užsiėmimų metu. Šie batai sukurti taip, kad būtų patogiai prigludę ir sumažintų nuovargio ar diskomforto tikimybę.

    Patvari konstrukcija: "Nash" yra žinomas dėl savo įsipareigojimo kokybei, o "ZT Trail Boots" nėra išimtis. Jie sukurti taip, kad tarnautų net reguliariai naudojant sudėtingoje meškeriojimo aplinkoje.

    Lengva priežiūra: Šiuos batus lengva valyti ir prižiūrėti. Su minimaliomis pastangomis galite išlaikyti jų išvaizdą lyg naujų.

    Universalus naudojimas: „Nash ZT Trail Boots“ tinka įvairioms meškeriojimo situacijoms, įskaitant žvejybą krante bei žygius į atokias žvejybos vietas.

    • Patikimi batai bet kokiam orui
    • Patvarūs raišteliai, įsriegti į metalinius žiedus
    • Atsparus vandeniui iki viršaus
    • Padas puikiai sukimba su bet kokiu paviršiumi
    Avalynės modeliai
    Su auliuku
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    13 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą