• −30%
Shimano Sunglasess Curado Akiniai
Shimano Sunglasess Curado Akiniai

Shimano Sunglasess Curado Akiniai

SUNC
22,39 € 31,99 € -30%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 3.81€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

Shimano Sunglasess Curado Akiniai: Yra aukštos kokybės akiniai, specialiai sukurti žvejybos ir laisvalaikio entuziastams. Šie akiniai pasižymi moderniu dizainu ir pažangiomis technologijomis, kurios padeda užtikrinti maksimalų komfortą ir matomumą įvairiomis sąlygomis.

Panaši prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/akiniai/4910-shimano-forcemaster-xt-sunglasses-akiniai.html

 

Dizainas ir komfortas: Shimano Curado akiniai yra sukurti atsižvelgiant į ergonomiką, todėl jie puikiai priglunda prie veido, nesukeldami diskomforto net ir ilgesnio naudojimo metu. Lengva ir tvirta konstrukcija užtikrina, kad akiniai būtų patogūs, o tuo pačiu ir pakankamai atsparūs, kad atlaikytų aktyvų naudojimą.

Akiniai su poliarizuotu lęšių apdorojimu: Vienas iš svarbiausių šių akinių privalumų yra poliarizuoti lęšiai. Ši technologija padeda sumažinti atspindžius, kurie gali trukdyti matomumui, ypač kai žvejojama saulėtą dieną. Poliarizuoti lęšiai pagerina kontrastą ir ryškumą, leidžiant žvejams geriau matyti vandens paviršių, dugną ir net žuvų judėjimą.

UV apsauga: Shimano Curado akiniai suteikia aukštą apsaugą nuo UV spindulių, tai reiškia, kad jūsų akys bus saugios nuo kenksmingo saulės poveikio. UV spinduliai gali sukelti ilgalaikių sveikatos problemų, todėl šių akinių naudojimas yra ypač svarbus, kai praleidžiate daug laiko lauke.

Stilingas dizainas: Akiniai ne tik funkcionalūs, bet ir stilingi. Shimano Sunglasess Curado modelis pasižymi moderniu ir dinamišku dizainu, kuris puikiai tinka įvairioms laisvalaikio veikloms. Jų išvaizda tiks tiek žvejybos, tiek kitoms lauko pramogoms, o tai leidžia juos nešioti kasdien.

Praktiškumas ir universalumas: Šie akiniai yra universalaus naudojimo. Be žvejybos, jie puikiai tinka ir kitoms veikloms, tokioms kaip vaikščiojimas, dviračių sportas ar tiesiog poilsis paplūdimyje. Dėl jų patogumo ir funkcionalumo, Shimano Curado akinius galima naudoti bet kur ir bet kada.

Shimano Sunglasess Curado AkiniaiYra puikus pasirinkimas kiekvienam, kuris vertina kokybę, komfortą ir stilių. Su poliarizuotais lęšiais, UV apsauga ir patogiu dizainu, šie akiniai užtikrina ne tik gerą matomumą, bet ir saugumą. Nesvarbu, ar esate aistringas žvejys, ar tiesiog mėgstate praleisti laiką lauke, Shimano Speedmaster akiniai bus vertingas priedas, leidžiantis mėgautis kiekviena akimirka, nesirūpinant saulės spinduliais ar atspindžiais. Investicija į šiuos akinius neabejotinai prisidės prie malonesnės ir saugesnės patirties lauke.

Stiklų spalva
Geltona
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą