PB Products Stainless Steel Line Guard...
    PB Products Stainless Steel Line Guard BankStick Y-model Valo Apsauga

    PB Products Stainless Steel Line Guard BankStick Y-model Valo Apsauga

    39300
    15,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 5.44€
    Greitas pristatymas

    "PB Products Stainless Steel Line Guard BankStick Y-model" - yra universalus žvejybos priedas, sukurtas tam, kad jūsų žvejyba būtų patogesnė ir malonesnė. Pagrindinė jo funkcija yra išlaikyti valo vientisumą ir neleisti jam įsipainioti ar užkliūti už kliūčių, tokių kaip žolės, todėl tai yra būtina priemonė tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems meškeriotojams.

     
    • Patvari nerūdijančio plieno konstrukcija: "Y-Model BankStick" yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, užtikrinančio patvarumą ir ilgaamžiškumą. Ši medžiaga yra atspari korozijai, todėl tinka žvejybai gėlame ir sūriame vandenyje. Galite patikėti, kad jis atlaikys sunkiausias žvejybos sąlygas.
    • Novatoriškas Y formos dizainas: , Y-dizainas veikia kaip valo apsauga, sumažinanti tikimybę, kad valas įsipainios į vandens augalus.
    • Lengva naudoti: „PB Products Stainless Steel Line Guard BankStick Y-Model“ yra lengva naudoti. Pritvirtinkite prie kuoliuko ir įsmeikite ten kur būtina valą apsaugoti nuo žolių. Universalus sriegis tiks visiems kuoliukams. 
    • Universalus suderinamumas: Y-Model BankStick yra suderinamas su daugeliu kuoliukų rinkoje. Tai reiškia, kad galėsite naudoti šį įrenginį su savo kuoliukais ir nereikės įsigyti atskirai. Tiesiog užsukite ant kuoliuko ir naudokite valo apsaugai kur tai reikalinga.
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą