• −10%
Gaudiminės Peletės Dynamite Baits Durable Hook...
Gaudiminės Peletės Dynamite Baits Durable Hook Pellet 12mm Marine Halibut

Gaudiminės Peletės Dynamite Baits Durable Hook Pellet 12mm Marine Halibut

DY1363
7,19 € 7,99 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.44€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Durable Hook Pellet 12mm Marine Halibut" - karpių žvejyba yra įgūdžių ir strategijos sportas, o jūsų pasirinktas masalas gali būti jūsų žvejybos sėkmės veiksnys. „Dynamite Baits“ tai supranta, o jų 12 mm dydžio patvarios peletės, įkvėptos žavingo „ Marine Halibut“ skonio, populiarėja tarp aistringų meškeriotojų.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/peletes/4116-gaudimines-peletes-dynamite-baits-big-fish-river-hookbaits-meat-furter-dbles-12mm.html

 

"Dynamite Baits Durable Hook Pellet 12mm Marine Halibut" – tai skonis, kuris jau seniai garsinamas meškeriojimo pasaulyje dėl savo galingo patrauklumo. Sodrus jūrinių ingredientų kvapas, sumaišytas su natūraliais otų aliejais, sukuria nenugalimą derinį. 

Tvirtumas: šios "Marine Halibut" granulės yra pagamintos tvirtai, kad atlaikytų metimo, traukimo ir povandeninių sąlygų iššūkius. Dėl patvarios sudėties jos saugiai laikosi ant kabliuko, todėl sumažėja nuolatinio keitimo poreikis.

Idealus 12 mm dydis: 12 mm dydis yra universalus ir tinka įvairiems žvejybos scenarijams. Tai masalo dydis, kuris yra patrauklus įvairioms žuvų rūšims.

Ilgalaikis patrauklumas: Jūrinio oro kvapas yra ne tik galingas, bet ir ilgalaikis. Šios granulės po vandeniu skleidžia pastovų, viliojantį aromatą.

Universalumas: šias peletes galima lengvai integruoti į įvairius žvejybos būdus, nesvarbu, ar naudojate dugninę žvejybą, plauko sistemą ar method feeder.

Įrodytas efektyvumas: meškeriotojai iš viso pasaulio nuolat praneša apie sėkmę naudojant šias peletes. Jų gebėjimas pritraukti ir suvilioti žuvis yra gerai žinomas.

Patogumas: Patvarumas ir ilgai išliekantis kvapas reiškia, kad sugaištama mažiau laiko masalo keitimui, todėl galite daugiau dėmesio skirti žvejybai.

Universalumas: Nesvarbu, ar esate naujokas, ar patyręs meškeriotojas, šios patvarios  "Dynamite Baits Durable Hook Pellet 12mm Marine Halibut" yra patogios naudoti ir tinka įvairiems žvejybos būdams.

Kokybiški ingredientai: „Dynamite Baits“ yra žinomas dėl savo įsipareigojimo naudoti aukštos kokybės, ingredientus, užtikrinant, kad jūs naudojate masalą, kuris yra veiksmingas ir nekenksmingas aplinkai.

Peletės skersmuo (mm)
12 mm
Pelečių tipas
Gaudiminės (hook pellets)
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą