• Nauja
Skystas Papildas FeedStimulants Liver Hydro 500ml
Skystas Papildas FeedStimulants Liver Hydro 500ml

Skystas Papildas FeedStimulants Liver Hydro 500ml

FDS952
9,99 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 3.4€
Greitas pristatymas

Skystas Papildas FeedStimulants Liver Hydro Flavour 500ml: Yra aukštos kokybės skystas papildas, sukurtas žvejams, siekiantiems padidinti savo masalų patrauklumą ir pagerinti žvejybos rezultatus. Su stipriu kepenų skoniu, šis papildas yra idealiai tinkamas tiek komercinėms, tiek natūralioms žvejybos sąlygoms.

Panaši prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/pagrindinis/2508-skystas-papildas-feedstimulants-hemp-oil.html

 

Intensyvus skonis: Liver hydro skonis yra sukurtas taip, kad imituotų natūralų krabų maistą, kuris pritraukia žuvis. Šis aromatas yra ypač veiksmingas tiek gėlame, tiek sūriame vandenyje.

Skysta formulė: Skystas papildas lengvai prisijungia prie masalų, boilių ar šėrimo mišinių, suteikdamas jiems papildomą skonį ir aromatą. Jis gerai įsiskverbia į masalo paviršių, todėl žuvys lengviau jį pastebi.

Panaudojimo universalumas: FeedStimulants Liver Hydro Flavour gali būti naudojamas įvairiose žvejybos technikose, įskaitant dugninę žvejybą, feeder technikas ir plūdines. Jis taip pat gali būti derinamas su kitais skysčiais ar papildais.

Didelis efektyvumas: Papildas yra sukurtas taip, kad didintų masalo efektyvumą, pritraukdamas žuvis iš didesnio atstumo ir ilgindamas žvejybos sesijos sėkmę.

500ml talpa: Talpa yra pakankamai didelė, kad būtų užtikrinta ilgaamžė naudojimo trukmė, leidžianti žvejams eksperimentuoti su įvairiais masalais ir strategijomis.

Masalo paruošimas: Galite naudoti Liver hydro papildą, kad pamerktumėte savo boilius, kirmėles ar kitus masalus prieš žvejybą. Tai padidins jų patrauklumą ir geriau paruoš juos žvejybai.

Šėrimo mišinio stiprinimas: Papildykite savo šėrimo mišinius šiuo skysčiu, kad sustiprintumėte jų aromatą ir skonį, taip pritraukdami daugiau žuvų.

Naudojimas su feeder žvejybos būdu: Galite pilti papildą tiesiai į feeder maišelius arba naudoti jį kartu su kitais skysčiais, kad padidintumėte žuvų susidomėjimą.

Laikymas: Rekomenduojama laikyti skystą papildą vėsioje, sausoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarius butelį, naudokite papildą per nustatytą laiką, kad išlaikytumėte jo efektyvumą.

Patikrinimas: Prieš naudojimą visada patikrinkite, ar nėra pažeidimų ar neįprasto kvapo, kad užtikrintumėte papildų kokybę.

Naudojimas: Rekomenduojama naudoti šviežią skystį, kad pasiektumėte geriausius rezultatus žvejyboje.

FeedStimulants Liver Hydro Flavour 500ml: Yra puikus pasirinkimas žvejams, siekiantiems pagerinti savo masalų efektyvumą ir patrauklumą. Su stipriu kepenų aromatu ir universalumu, šis skystas papildas gali tapti vertinga jūsų žvejybos arsenalo dalimi.

  • Rekomenduojamas kiekis 10-30ml/kg
  • Netirpdo PVA
  • 500ml

Kiekis (ml)
500 ml
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą