Aiki Baits Monster Red Boilies 18mm Šeriminiai...
    Aiki Baits Monster Red Boilies 18mm Šeriminiai Boiliai

    Aiki Baits Monster Red Boilies 18mm Šeriminiai Boiliai

    AB215
    13,70 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 4.66€
    Greitas pristatymas

    "Aiki Baits Monster Red Boilies" - "Aiki Baits monster red" miksas sudarytas iš aukščiausios kokybės ingredientų ir vieno iš sėkmingiausių karpinėje žūklėje naudojamo "Robin Red" priedo. Tai pilnai subalansuoti ir visaverčiai masalai karpiams, kuriuose yra proteino, betaino, optimalus kiekis baltymų, riebalų, angliavandenių, vitaminų ir mineralų. Šie boiliai yra stipraus krabo kvapo su švelniu kepenų, jūros gėrybių ir prieskonių aromatu. Norint dar labiau padidinti šių boilių patrauklumą mes rekomenduojame juos papildomai mirkyti dipuose.

    Panaši prekė mūsų puslapyje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/3734-4337-seriminiai-boiliai-aiki-baits-monster-red-boilies-23mm.html#/142-svoris-1kg

    Svoris
    • 1kg

     

    Karpių žvejyba su savo strategijos, kantrybės ir gaudymo įspūdžių deriniu sužavėjo meškeriotojus visame pasaulyje. Vienas iš esminių sėkmingos karpių žvejybos aspektų yra tinkamo masalo pasirinkimas, o tarp daugybės galimų variantų Aiki Baits Monster Red Boilies įgijo išskirtinio pasirinkimo reputaciją. Šiame straipsnyje pasinersime į tai, kuo šie boiliai yra ypatingi ir kodėl juos būtina turėti kiekvieno rimto karpių žvejo reikmenų dėžutėje. Boiliai yra karpių masalas, kuris tapo be galo populiarus tarp meškeriotojų. Šie masalai būna įvairių skonių, spalvų ir dydžių, kurių kiekvienas sukurtas įvairiais būdais privilioti karpį. Tarp gausaus turimų boilių asortimento Aiki Baits Monster Red Boilies išgarsėjo ne be priežasties.

    • Kalbant apie karpių žūklę, tinkamo masalo pasirinkimas gali būti skirtumas tarp sėkmingos ir nusivylusios žūklės. Aiki Baits Monster Red Boilies užsitarnavo savo vietą kaip populiariausias karpių žvejų pasirinkimas dėl savo nenugalimo skonio profilio, aukščiausios kokybės ingredientų, pateikimo universalumo, ilgalaikio patvarumo ir įrodytos sėkmės.
    • Nesvarbu, ar esate patyręs karpių žvejys, norintis patobulinti savo jaukų kolekciją, ar naujokas, norintis pasižymėti karpių žvejybos pasaulyje, Aiki Baits Monster Red Boilies yra masalo pasirinkimas, kurį verta apsvarstyti. Dėl savo gebėjimo nuolat pritraukti ir vilioti karpius, jie gali turėti raktą į kitą didelį laimikį.
    • Nesvarbu, ar norite naudoti kaip masalą, ar su pva maišeliais, „Monster Red Boilies“ gali būti pateikiami įvairiais būdais, todėl jie yra universalūs įvairiose žvejybos situacijose. 
    • Jei ieškote tiek komerciniams tiek laukiniams ežerams tinkančio boilių - Aiki Baits Monster Red tinkamas pasirinkimas.
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą