Plaukiantys Boiliai Dynamite Baits Hot Crab &...
    Plaukiantys Boiliai Dynamite Baits Hot Crab & Krill Pop-Ups

    Plaukiantys Boiliai Dynamite Baits Hot Crab & Krill Pop-Ups

    DY1647
    10,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 3.74€
    Greitas pristatymas

    "Dynamite Baits Hot Crab & Krill Pop-Ups" - yra specializuotas žvejybos masalas, kuris yra plaukiantis. Jie dažniausiai naudojami karpių bei amūrų žvejyboje. Kad šis masalas nepakeltų pavadėlio naudojant tokio tipo masalą reikia naudoti minkštą šviną arba kombinuoti šiuos plaukiančius boilius su kitais skęstančiais masalais, kad sukurti tinkamą masalo pateikimą.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/2903-plaukiantys-boiliai-dynamite-baits-pop-ups-hot-fish-glm-15mm.html

    Skersmuo
    • 15mm

     
    • "Pop ups": plaukiantys boiliai, angliškai „pop-up boilies“, yra plūduriuojantys masalai. Skirtingai nuo standartinių boilių, kurie skęsta, "pop ups" gali netgi plūduriuoti vandens paviršiuje.
    • Skonio profilis: Hot Crab & Krill Pop-Ups yra pagardinti krabų ir krilių deriniu – dviem labai patraukliais kvapais ir skoniais žuviai. Šis derinys žinomas dėl savo veiksmingumo priviliojant žuvis maitintis.
    • Atraktantas: krabų ir krilių skonis šiuose plaukiančiuose masaluose veikia kaip galingas skonio stipriklis, priviliojantis žuvis į jūsų žvejybos zoną. Jis ypač veiksmingas pritraukiant tokias rūšis kaip karpiai, lynai, karšiai ar karosai.
    • Plūdrumo savybės: plaukiantys boiliai sukurti taip, kad išliktų plūduriuoti ilgą laiką. Plūdrumas taip pat padeda apsaugoti jūsų masalo nuo nugrimzdimo į dumblą.
    • Universalus naudojimas: Hot Crab & Krill Pop-Ups gali būti naudojami įvairiuose žvejybos scenarijuose, įskaitant karpių žvejybą, kur masalo pateikimas ir patrauklumas yra būtini siekiant sėkmės.
    • Pateikimas: "Dynamite Baits Hot Crab & Krill Pop-Ups" galima naudoti vienus kaip masalą, taip pat galima kombinuoti su kitais skęstančiais boiliais.
    • Dydis: plaukiantys boiliai yra įvairių dydžių. Dydžio pasirinkimas gali priklausyti nuo konkrečios žuvies, į kurią taikotės. Šie boiliai yra 15 mm dydžio.
    • Pakuotė: „Hot Crab & Krill Pop-Ups“ supakuojami į uždaromus konteinerius, kad būtų išsaugotas jų plūdrumas ir drėgmė nepaveiktų masalo. Šią pakuotę žvejams patogu nešiotis savo reikmenų dėžėse.
    Boilių tipas
    Plaukiantys (Pop Ups)
    Boilių skersmuo (mm)
    15 mm
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą