Kepurė Guru White Trucker Cap
    Kepurė Guru White Trucker Cap

    Kepurė Guru White Trucker Cap

    GBC08
    19,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 3.4€
    Greitas pristatymas

    "Guru White Trucker Cap" - yra kepurės tipas, kurį paprastai dėvi meškeriotojai ar aplamai mėgstantys leisti laiką lauke.

     
    • Prekinis ženklas: "Guru" prekės ženklas yra žinomas dėl žvejybos reikmenų ir aksesuarų, įskaitant žvejams skirtus drabužius ir aprangą, gamyba.
    • Tipas: „Trucker Cap“ yra specifinio stiliaus kepurė, kuriai būdingos tinklinės galinės plokštės, užtikrinančios ventiliaciją, ir tvirta priekinė plokštė, kurioje dažnai yra logotipas arba dizainas. Trucker kepurės yra populiarios tarp meškeriotojų ir kitų, leidžiančių laiką lauke dėl savo patogumo ir pralaidumo orui.
    • Spalva: kaip rodo pavadinimas, „Guru White Trucker“ snapelis dažniausiai yra baltos spalvos. Baltos kepurės gali padėti atspindėti saulės šviesą ir neperkaisti galvos šiltu oru, o tai naudinga žvejojant saulėtomis dienomis.
    • Logotipas: įprasta, kad ant tokių kepurių priekiniame skydelyje yra aiškiai matomas prekės ženklo logotipas arba pavadinimas. Tokiu atveju ant kepurės galite tikėtis rasti „Guru“ logotipą ar prekės ženklą.
    • Reguliuojamas: „Trucker“ kepurės paprastai turi reguliuojamą dirželį arba užsegimą nugaroje, todėl galite patogiai prisitaikyti prie galvos dydžio.
    • Medžiaga: kepurė pagaminta iš įvairių medžiagų, įskaitant medvilnę ir poliesterį, kad būtų patogu, patvari ir pralaidi orui.
    • Paskirtis: Meškeriotojai dažnai dėvi tokias kepuraites, kad apsisaugotų nuo saulės spindulių. Tinklinis galinis skydelis padeda vėsinti galvą net karštomis dienomis, o kepurės kraštelis padeda veidą.
    • Mada: be funkcinių aspektų, tokios kepuraitės kaip „Guru White Trucker Cap“ taip pat gali būti madinga meškeriotojams, parodanti jų artimumą „Guru“ prekės ženklui.
    Kepurės modelis
    "Trucker" modelis
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą