• −10%
Krepšys Shimano Trench Compact Carryall
Krepšys Shimano Trench Compact Carryall

Krepšys Shimano Trench Compact Carryall

SHTTG01
89,99 € 99,99 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 8.32€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Shimano Trench Compact Carryall" yra universalus ir funkcionalus krepšys, sukurtas specialiai meškeriotojams. „Shimano“ yra žinoma dėl aukštos kokybės žvejybos įrankių ir priedų gaminimo, o „Trench Compact Carryall“ nėra išimtis.

 
  • Kompaktiškas dydis: „Compact“ žymėjimas rodo, kad šis nešiojamasis krepšys yra mažesnio dydžio, palyginti su didesniais žvejybos krepšiais. Jis sukurtas taip, kad būtų kompaktiškas ir nešiojamas, tačiau jame būtų pakankamai vietos būtiniausiam žvejybos įrankiui.
  • Kelios kišenės ir skyriai: Šiame nešiojamame krepšyje yra kelios kišenės, skyriai ir saugojimo sprendimai, leidžiantys efektyviai tvarkyti žvejybos reikmenis, priedus ir asmeninius daiktus. Šiuose skyriuose galima laikyti tokius daiktus kaip reikmenų dėžės, ritės, valas, masalas ir kt.
  • Patvari konstrukcija: „Shimano“ yra žinoma, kad gamina patvarius žvejybos įrankius, o „Trench Compact Carryall“ yra sukurtas taip, kad atlaikytų lauko sąlygomis ir vandens poveikį. Paprastai jis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kad būtų užtikrintas ilgaamžiškumas.
  • Patogus nešioti: krepšys sukurtas taip, kad būtų patogus, su paminkštintomis rankenomis ir patogiu peties dirželiu, kurį lengva nešiotis net ir pakrautą su įranga.
  • Universalus naudojimas: „Trench Compact Carryall“ tinka įvairiems žvejybos scenarijams, įskaitant žvejybą krante, žvejybą valtimis ar trumpas dienos išvykas, kai jums reikia kompaktiško ir tvarkingo krepšio jūsų įrangai.
  • Lengva prieiga: dėklo dizainas leidžia greitai ir patogiai pasiekti jūsų žvejybos įrangą. Tai svarbu, kai žvejybos seansų metu reikia greitai paimti arba laikyti įrankius.
  • Stilingas dizainas: „Shimano“ dažnai atkreipia dėmesį į savo gaminių estetiką, o „Trench Compact Carryall“ paprastai turi stilingą išvaizdą, atitinkančią prekės ženklo dizaino filosofiją.
  • Atsparios vandeniui savybės: Nors ir nėra visiškai atsparus vandeniui, dėklas gali būti atsparus vandeniui, kad apsaugotų jūsų įrangą nuo lietaus, purslų ar šlapių sąlygų.
Krepšių tipas
Nešiojami
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą