• −10%
Šeryklėlės Formelė Preston Ics Banjo Xr Mould -...
Šeryklėlės Formelė Preston Ics Banjo Xr Mould - Small

Šeryklėlės Formelė Preston Ics Banjo Xr Mould - Small

P0030031
4,49 € 4,99 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.53€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Preston Ics Banjo Xr Mould - Small" - yra specializuotas žvejybos aksesuaras, skirtas meškeriotojams, norintiems sukurti tikslios formos šeryklas metodinei žvejybai. Ši formelė yra "Preston Innovations" gaminių asortimento, žinomo dėl aukštos kokybės žvejybos įrangos, dalis.

 
  • Formelė: pagrindinis "Banjo XR" formos tikslas yra sukurti tam tikros formos ir dydžio jauko pristatymą šerykloje. "Method feeder" šeryklos kartu su formelėmis naudojamos efektyviam jauko pateikimui, kad pritrauktų žuvis įvairiais žvejybos scenarijais.
  • Mažo dydžio: ši konkreti forma priskiriama „Small“ kategorijai ir skirta naudoti su S dydžio šeryklomis.
  • ICS suderinamumas: „ICS“ reiškia „Inter Change System“, kuri yra „Preston Innovations“ produktų savybė. Ši forma yra suderinama su ICS sistema, todėl galite greitai pakeisti tiektuvus ir priedus, kad prisitaikytumėte prie besikeičiančių žvejybos sąlygų.
  • Lengva naudoti: „Banjo XR Forma“ sukurta taip, kad būtų patogi ir paprasta naudoti. Paprastai tai apima jauko arba pašaro granulių įdėjimą į formą, jos suspaudimą ir norimos formos bei dydžio jauko sukūrimą.
  • Tiksli tiektuvo forma: ši forma yra labai veiksmingi žvejojant "method" būdu. Tiksli forma padeda pateikti masalą ir pritraukti žuvis.
  • Patvari konstrukcija: „Preston Innovations“ yra žinoma, kad gamina patvarią ir patikimą žvejybos įrangą, ir ši forma nėra išimtis. Ji sukurta taip, kad atlaikytų žvejybos sunkumus.
  • Universalus naudojimas: „Banjo XR Mould – Small“ tinka įvairiems žvejybos scenarijams, įskaitant žvejybą stovinčiame vandenyje ir upėje. Ji veiksminga, kai taikomasi į įvairias žuvų rūšis, įskaitant karpius, karšius, lynus ir kt.

Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą