• −10%
Peletės Nash Citruz Infused Pellet 6mm 900g
Peletės Nash Citruz Infused Pellet 6mm 900g

Peletės Nash Citruz Infused Pellet 6mm 900g

B2191
5,39 € 5,99 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.83€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Nash Citruz Infused Pellet 6mm 900g" - tiksliai suprojektuotos,mažo aliejingumo granulės, ypač pasiteisina kai vandens temperatūra yra žema. Naudokite PVA maišelių ir pva kojinių mišinio užpildams arba kaip jauką, kuris padeda išlaikyti maitinimosi aktyvumą ilgą laiką. Galimi 2 mm ir 6 mm, dydžiai.

 
  • Granuliuotas jaukas: Citruz Infused Pellet 6mm yra granuliuotas jaukas/peletės. Granulės yra mažos cilindrinės formos, pagamintos iš sudedamųjų dalių derinio, įskaitant žuvų miltus, aliejus ir atraktantus.
  • 6 mm dydis: 6 mm šių granulių dydis tinka įvairiems žvejybos būdams. Galima naudoti ir kaip masalą tvirtinant su guminiais fiksatoriais.
  • Citrusinių vaisių skonis: „Citrus“ produkto pavadinime reiškia citrusinių vaisių skonį ir kvapą, kuris yra įtraukiamas į granules. Yra žinoma, kad citrusinių vaisių kvapai yra patrauklūs karpiams ir gali padėti pritraukti juos į jūsų žvejybos vietą.
  • Atraktantai: Citruz Infused Pellet 6mm galima užpilti papildomų atraktantų ir skonių, kad jie būtų patrauklesni žuvims. Šie priedai gali paskatinti žuvų maitinimąsi ir privilioti jas imti masalą.
  • Universalus naudojimas: Šios granulės gali būti naudojamos įvairiuose žvejybos scenarijuose, įskaitant karpių, karšių, lynų žvejybą. Gali būti naudojamos kaip palaidas jaukas, arba naudojamos PVA maišeliuose.
  • Iš anksto supakuota: Nash Citruz Infused Pellet 6mm tiekiama iš anksto supakuotuose maišeliuose, todėl žvejams patogu transportuoti ir naudoti žvejybos sesijų metu.
  • Patogus vartotojui: tokių granulių naudojimas yra paprastas ir tinka įvairaus lygio žvejams.
  • Patrauklumas karpiams: šių granulių dydžio, skonio ir patraukliųjų medžiagų derinys sukurtas specialiai karpiams, kuriuos, kaip žinoma, traukia įvairūs skoniai ir kvapai.
  • Apibendrinant galima pasakyti, kad Nash Citruz Infused Pellet 6mm yra universalus ir daug patrauklių medžiagų turintis granulių jaukas žvejybai, skirtas karpiams ir kitoms stambioms žuvims privilioti. Dėl 6 mm dydžio, citrusinių vaisių skonio ir papildomų atraktantų yra vertingas pasirinkimas žvejams, norintiems padidinti sėkmingo sugavimo galimybes. Šios granulės yra tinkamos įvairiems žvejybos scenarijams ir gali būti efektyviai naudojamos žvejojant žuvis skirtinguose vandenyse.
Pakuotės svoris (kg)
900 gr
Peletės skersmuo (mm)
6 mm
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą