• −10%
Karpinis Laikymo Svėrimo Maišas Shimano Tribal...
Karpinis Laikymo Svėrimo Maišas Shimano Tribal Tactical Gear Floating Recove Sling

Karpinis Laikymo Svėrimo Maišas Shimano Tribal Tactical Gear Floating Recove Sling

SHTXL26
85,49 € 94,99 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 7.91€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Shimano Tribal Tactical Gear Floating Recove Sling" yra specializuotas žvejybos įrankis, skirtas saugiau paleisti ir pasverti žuvis, ypač žvejojant karpius. Karpių žvejybos entuziastai supranta atsakingos ir etiškos žūklės svarbą. Tai ne tik žuvies gaudymas; tai taip pat rūpinimasis jų gerove. „Shimano Tribal Tactical Gear Floating Recove Sling“ yra gyvybiškai svarbi priemonė, sukurta siekiant užtikrinti sugautų žuvų saugumą.

 
  • Tvirtas dizainas saugumui. Išskirtinė "Shimano Tribal Tactical Gear" savybė yra jo plūduriuojanti konstrukcija. Ši funkcija padeda išlaikyti žuvį vandenyje, kol ruošiatės paleisti. Plūdrumas yra ypač svarbus dirbant su didesnėmis žuvimis arba meškeriojant gilesniuose vandenyse.
  • Apsauginio tinklelio konstrukcija. Maišas pagamintas iš minkštos ir žuvims "draugiškos" tinklinės medžiagos, kuri yra švelni žuvies odai ir žvynams. Ši konstrukcija sumažina traumų ir streso riziką prieš paleidžiant.
  • Dydžio ir talpos parinktys. "Shimano Tribal Tactical Gear" plūduriuojantis laikymo maišas yra įvairių dydžių ir talpų. Šis universalumas užtikrina, kad galėsite pasirinkti tinkamą maiša žuviai, kurią ketinate sugauti.
  • Saugus užsegimas užtrauktuku. Laikymo maišas turi patikimą užtrauktuko uždarymo sistemą, kad žuvys būtų saugiai laikomos. Taip užtikrinama, kad žuvis išliktų vietoje, išvengiama atsitiktinio ištrūkimo nešant paleisti į vandenį. 
  • Etiška žvejybos praktika. Etiniai meškeriojimo principai teikia pirmenybę žuvų gerovei. Naudojant laikymo maišą, pavyzdžiui, Shimano Tribal Tactical Gear", laikomasi šių principų. Tai užtikriną saugumą iki tol kol žuvis bus paleista. 
  • Aplinkos sauga. Rūpinimasis žuvimis yra esminė aplinkos apsaugos dalis. Naudodami tokius įrankius kaip "Shimano Tribal Tactical Gear" žvejai prisideda prie žuvų populiacijų ir vandens buveinių išsaugojimo.
  • Matmenys: 117 x 87 x 10 cm
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą