• −10%
Šeriminiai Boiliai Aiki Baits Tiger Nut & Hemp...
Šeriminiai Boiliai Aiki Baits Tiger Nut & Hemp Boilies 18mm

Šeriminiai Boiliai Aiki Baits Tiger Nut & Hemp Boilies 18mm

AB220
8,10 € 9,00 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.75€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Aiki Baits Tiger Nut & Hemp Boilies 18mm" -  yra specializuoti žvejybos jaukai, skirti pritraukti ir privilioti įvairias žuvų rūšis, ypač karpius. Šie boiliai sukurti naudojant unikalų ingredientų mišinį, įskaitant tigrinius riešutus ir kanapes, kad būtų sukurtas stiprus ir labai patrauklus jaukas.

Svoris
  • 1kg

 
  • Unikalus skonių derinys. Išskirtinis "Aiki Baits Tiger Nut & Hemp Boilies" bruožas yra tigrinio riešuto ir kanapių derinys. Tigriniai riešutai yra žinomi dėl savo natūralaus saldumo ir patrauklumo karpiams, o kanapės yra tradicinis ir efektyvus karpių maistas. Šis unikalus mišinys sukuria viliojančio skonio profilį, kuris yra nepaprastai patrauklus karpiams.
  • Dydis ir universalumas. Šie boiliai yra patogaus 18 mm dydžio, kurie yra pakankamai universalūs, kad būtų naudojami įvairiuose žvejybos scenarijuose. Nesvarbu, ar žvejojate komerciniuose ar laukiniuose telkiniuose. Jie gali būti naudojami kaip jaukas, taip pat kaip masalas. Galima naudoti su PVA produktais. 
  • Lėtas tirpumas. Vienas iš pagrindinių "Aiki Baits Tiger Nut & Hemp Boilies" privalumų yra lėtas jų tirpumas vandenyje. Palaipsniui tirpstant jie išskiria patrauklių kvapų ir skonių debesį, suteikdami nuolatinį kibimo efektą, dėl kurio karpiai gali būti šalia jūsų žvejybos vietos ilgą laiką.
  • Kokybė. "Aiki Baits" yra žinomas dėl savo įsipareigojimo gaminti aukštos kokybės jaukus, ir šie boiliai nėra išimtis. Jie pagaminti taip, kad būtų patvarūs, todėl juos galite mesti tiksliai ir užtikrintai. Jų gamybos nuoseklumas užtikrina, kad kiekvienas partijoje esantis boilis yra vienodai efektyvus, o tai padidina jūsų sėkmės galimybes.
  • Patrauklūs karpiams. Karpius natūraliai traukia saldus, riešutinis tigrinių riešutų aromatas ir skonis. Sujungdama tigrinį riešutą ir kanapes, "Aiki Baits" sukūrė masalą, kuris karpiams atrodo ypač patrauklus. Dėl to tai puikus pasirinkimas žvejams, norintiems žvejoti karpius.
Boilių tipas
Šeriminiai
Boilių skersmuo (mm)
18 mm
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą