Šeriminiai Boiliai Dynamite Baits Carptec...
    Šeriminiai Boiliai Dynamite Baits Carptec Chocolate Orange Boilies 15mm

    Šeriminiai Boiliai Dynamite Baits Carptec Chocolate Orange Boilies 15mm

    DY1782
    14,50 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 4.93€
    Greitas pristatymas

    "Dynamite Baits Carptec Chocolate Orange Boilies 15mm" - yra specializuoti žvejybos jaukai, skirti privilioti karpius – populiarią žvejų tikslinę rūšį. Šie boiliai yra sukurti iš unikalaus skonių ir ingredientų derinio, kad būtų sukurtas patrauklus ir nenugalimas jaukas bei masalas karpiams.

    Svoris
    • 1.8 kg
    • 900g.

     
    • Unikalus skonio profilis. Išskirtinis "Dynamite Baits Carptec Chocolate Orange Boilies" bruožas yra jų unikalus skonio profilis. Derindami sodrius, šokolado tonus su aštriu apelsino ryškumu, šie boiliai siūlo puikų derinį, kuriam karpiams sunku atsispirti. Šis išskirtinis skonis skirtas karpių smalsumui ir apetitui sužadinti.
    • Optimalus dydis. Šie boiliai yra pagaminti iki patogaus 15 mm dydžio, kuris yra universalus ir tinka įvairiems žvejybos scenarijams. Nesvarbu, ar žvejojate komerciniuose ar laukiniuose ežeruose - šie boiliai yra veiksmingi. Jie gali būti naudojami kaip masalai, įdedami į PVA maišelius arba įmaišomi į jaukų mišinius.
    • Lėtas tirpumas. "Dynamite Baits Carptec Chocolate Orange Boilies" yra lėtai tirpūs vandenyje boiliai. Palaipsniui tirpdami jie išskiria patrauklių kvapų ir skonių debesį, sukurdami viliojantį pėdsaką, kuris ilgą laiką gali pritraukti ir išlaikyti karpių dėmesį.
    • Įrodytas veiksmingumas. Karpių žvejai dažnai pasikliauja patikrintais masalais, o šie boiliai garsėja savo veiksmingumu viliojant karpius. Šokolado ir apelsinų skonių derinys yra sėkminga formulė, kuri nuolat vilioja karpius.
    • Nuoseklumas ir kokybė. Dynamite Baits yra žinomas dėl savo įsipareigojimo gaminti aukštos kokybės jaukus, ir šie boiliai nėra išimtis. Jų gamybos nuoseklumas užtikrina, kad kiekvienas partijoje esantis boilis yra vienodai efektyvus, o tai padidina jūsų sėkmės galimybes.
    Boilių tipas
    Šeriminiai
    Pakuotės svoris (kg)
    2 kg
    Boilių skersmuo (mm)
    15 mm
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą