• −10%
Kabliukai Be Užkarpėlių Guru MWG Hook...
Kabliukai Be Užkarpėlių Guru MWG Hook (Barbless/Eyed)

Kabliukai Be Užkarpėlių Guru MWG Hook (Barbless/Eyed)

GMW12
2,24 € 2,49 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 0.76€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Guru MWG Hook (Barbless/Eyed)" - yra specializuotas žvejybos kabliukas, sukurtas ir pagamintas Guru – geros reputacijos žvejybos reikmenų pramonės prekės ženklo. MWG Hook yra žinomas dėl savo unikalių dizaino ypatybių ir universalumo, todėl jis yra populiarus meškeriotojų pasirinkimas, ypač žvejojant "method feeder".

Dydis
  • 14
  • 12

 

Be užkarpėlių: „Guru MWG Hook“ yra kabliukai be užkarpėlių, kas užtikrina maksimalų žuvies saugumą.

Novatoriška forma: MWG kablys pasižymi naujoviška ir išskirtine forma, skirta pagerinti kibimo efektyvumą. Išlenktas kabliuko kotas ir smaigalys yra sukurti taip, kad padidintų tikimybę, kad kovos metu žuvis saugiai užsikabins ir neatitrūks, kas ypač svarbu varžybų metu. 

Universalumas: „Guru MWG Hook“ yra universalus variantas, tinkantis įvairiems žvejybos scenarijams, įskaitant žvejybą "method feeder". 

Stiprumas ir ilgaamžiškumas: Šie kabliukai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, todėl užtikrina tvirtumą ir ilgaamžiškumą dirbant su didesnėmis bei stipriai kovojančiomis žuvimis. 

Tiksli gamyba: Guru yra žinomas dėl savo kruopštaus dėmesio detalėms ir tikslių gamybos procesų. MWG kablys yra kruopščiai sukurtas, kad būtų išlaikyta pastovi kokybė ir našumas.

Kabliukų dydžiai: „Guru MWG Hook“ yra įvairių dydžių, kad meškeriotojas galėtų pasirinkti tinkamą kabliuką pagal poreikius.

Masalo pristatymas: MWG kabliukas sukurtas taip, kad efektyviai veiktų su įvairiais masalo pristatymais, todėl tai yra universalus pasirinkimas žvejams, kurie naudoja įvairius masalus ir sistemas.

Kibimo efektyvumas: Unikali MWG Hook konstrukcija skirta padidinti kibimo efektyvumą bei sumažinti nerealizuotus kibimus. 

  • Be užkarpėlių
  • 10vnt pakuotėje
Kabliukų dydis
10
12
14
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą