• −10%
Minkšta Dėžutė PB Products Double Zipper Tube...
Minkšta Dėžutė PB Products Double Zipper Tube Pouch

Minkšta Dėžutė PB Products Double Zipper Tube Pouch

51000
17,99 € 19,99 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 6.12€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"PB Products Double Zipper Tube Pouch" - žvejybos reikmenų priedas, skirtas laikyti ir apsaugoti įvairius žvejybos reikmenis, tokius kaip pavadėliai,  valai, masalo siūlas, pva produktai.

Dydis
  • M
  • L

 

 Paskirtis: „PB Products Double Zipper Tube Pouch" dvigubo užtrauktuko dėžutė sukurta siekiant suteikti žvejams patogų ir organizuotą būtinų reikmenų laikymo sprendimą. Tai padeda išlaikyti šiuos daiktus apsaugotus ir lengvai pasiekiamus žvejybos sesijų metu.

 Konstrukcija: PB Products dėžutė yra pagaminta iš patvarių ir vandeniui atsparių medžiagų, kad būtų užtikrintas jūsų reikmenų komponentų saugumas ir vientisumas. Tvirtų medžiagų naudojimas padeda išvengti žalos dėl drėgmės, UV spindulių ir bendro nusidėvėjimo.

 Dvigubo užtrauktuko dizainas: "Double Zipper" - dvigubo užtraukuko funkcija rodo, kad dėžutėje yra du atskiri užtrauktukai, kurie eina per visą dėžutės ilgį. Šis dizainas leidžia lengvai pasiekti turinį iš abiejų dėžutės galų.
 Universalus naudojimas: PB Products dėžutė yra universali ir gali būti naudojama įvairiems žvejybos reikmenims laikyti ir transportuoti, įskaitant valus, pavadėlius, masalo siūlą, pva papildymus ir kt. Tai padeda meškeriotojams organizuoti savo reikmenis ir juos lengvai pasiekti.

 Dydis ir talpa: šios dėžutės galimi 2 dydžiai. M ir L.

 Prekės ženklo kokybė: PB Products yra žinoma, kad gamina aukštos kokybės žvejybos reikmenis, o jų dėžutės yra sukurtos taip, kad atlaikytų žvejybos poreikius skirtingomis sąlygomis.

 Patogumas: naudojant tokią dėžutę, žvejai gali būti užtikrinti, kad prireikus būtų lengvai pasiekiami pagrindiniai reikmenų komponentai, o tai prisideda prie sklandesnės ir efektyvesnės žvejybos.

  • Dydis: M ir L
  • M: 7x18cm
  • L: 9x18cm
  • Parduodama tik dėžutė
Dėžutės tipas
Smulkmenų laikimo
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą