• −10%
Apsauga Sistemai PB Products Rig & Lead Rod Wrap
Apsauga Sistemai PB Products Rig & Lead Rod Wrap

Apsauga Sistemai PB Products Rig & Lead Rod Wrap

50900
10,79 € 11,99 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 3.67€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"PB Products Rig & Lead Rod Wrap" - yra specializuotas žvejybos reikmenų priedas, skirtas apsaugoti meškerykočius nuo pažeidimų. Dažniausiai naudojama įdedant visą sistemą kartu su švinu, kad būtų užtikrintas meškerykočio saugumas, bei išvengiama susipainiojimo. Pakuotėje 1vnt.

 
  • Paskirtis: "PB Products Rig & Lead Rod Wrap" yra skirtas suteikti žvejams patogų ir saugų būdą apvynioti sistemas ir svarelius jų nenuimant nuo meškerių. Tai padeda išvengti susipainiojimo, tvarkingai sutvarko įrangą ir apsaugo gabenant.
  • Konstrukcija: apsaugos yra pagamintos iš patvarių ir oro sąlygoms atsparių medžiagų, kad atlaikytų lauko sąlygas. Kokybiškų medžiagų naudojimas užtikrina jūsų žvejybos įrankių saugumą.
  • Dydis: 45x14cm atidaryta
  • Užsegimas: apsaugos (Velcro) uždarymo sistemą, kuri yra patogi vartotojui ir užtikrina saugų laikymą. Šis užsegimas leidžia greitai ir lengvai pasiekti savo įrangą, kai to reikia.
  • Universalus naudojimas: meškeriotojai gali naudoti šias apsaugas meškerėms, sistemoms su svareliais.
  • Prekės ženklo kokybė: „PB Products“ yra žinoma dėl aukštos kokybės žvejybos reikmenų gamybos.
  • Organizavimas: apsaugos padeda meškeriotojams išlaikyti tvarkingumą, nes jų žvejybos įrankiai yra tvarkingai surišti ir pritvirtinti. Tai ypač naudinga norint išvengti susipainiojimo ir išlaikyti tvarkingą įrangą.
  • Patogumas: apsaugos palengvina žvejybos įrankių transportavimą ir laikymą.
         Apibendrinant galima pasakyti, kad "PB Products Rig & Lead Rod Wrap" yra praktiškas priedas, skirtas apsaugoti meškeres bei sistemėles nuo susipainiojimo. Šios apsaugos yra universalios, patvarios ir su užsegimu, kad būtų lengviau naudoti. Tai vertingas priedas, kuris apsaugos meškeres bei pagreitins pasiruošimą žūklei, nes sistemų nebereiks nuimti ir vėl uždėti.
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

11 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą