• −10%
Kombinuota Adata PB Products Baitlip Needle &...
Kombinuota Adata PB Products Baitlip Needle & Stripper

Kombinuota Adata PB Products Baitlip Needle & Stripper

28080
6,29 € 6,99 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.14€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"PB Products Baitlip Needle & Stripper" - kombinuotas įrankis, kurį sudaro dvi dalys - adata bei pinto dengto valo nužievintojas. Adata galima naudoti masalams pateikti bei sistemoms rišti, o pinto valo nužievintojas greitai ir nepažeidžiant valo pašalins pinto valo dangą kai to prireiks.

Panaši prekė mūsų puslapyje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/1964-kombinuota-adata-pb-products-allround-needle-stripper.html

 
  • Adata: "Baitlip" adata yra šio įrankio sudedamoji dalis ir ji skirta atlikti daugybę funkcijų, susijusių su masalo paruošimu. Ji turi ploną, smailų galą, leidžiantį meškeriotojams ant kabliukų ar įrangos komponentų pritvirtinti masalą. Tai gali būti ypač naudinga naudojant minkštus masalus, tokius kaip boiliai, granulės ar plastikiniai masalai.
  • Stripper: "stripper" tai dengto pinto valo nužievintojas, kuris padės nuimti valo dangą, kai tai reikalinga.
  • Universalus naudojimas: „PB Products Baitlip Needle & Stripper“ yra universalus įrankis, kurį galima naudoti masalams, sistemoms, valui žievinti.
  • Ergonomiškas dizainas: šie įrankiai turi ergonomišką dizainą su patogia rankena, leidžiančia saugiai suimti ir tiksliai valdyti dirbant su masalu ir įtaisais.
  • Karpių žvejyba: Tokie įrankiai kaip "Baitlip Needle & Stripper" dažniausiai naudojami karpių žvejyboje, kur masalo pateikimas ir konstrukcija yra labai svarbūs siekiant sėkmės.
  • Patogus vartotojui: "Baitlip Needle & Stripper" yra patogus naudoti ir tinka bet kokio lygio žvejams. Šis įrankis padarys žūklę dar paprastesnę.
  • Patvarumas: šių įrankių gamyboje naudojamos aukštos kokybės medžiagos, užtikrinančios jų patvarumą ir ilgaamžiškumą.
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą