• −10%
Minkštos Granulės Dynamite Baits Pop-Up Nuggets...
Minkštos Granulės Dynamite Baits Pop-Up Nuggets - Yellow & Red Fishmeal

Minkštos Granulės Dynamite Baits Pop-Up Nuggets - Yellow & Red Fishmeal

DY358
6,29 € 6,99 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.14€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Pop-Up Nuggets - Yellow & Red Fishmeal" - yra specializuoti žvejybos masalai, skirti naudoti karpių ir kitų karpinių šeimos žuvų žūklėje. Šie masalai yra plūduriuojantys, juos galima kombinuoti su kitais skęstančiais masalais.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/4109-minkstos-granules-pop-up-nuggets-white-brown-fishmeal-.html

 
  • Spalva ir skonis: "Dynamite Baits Pop-Up Nuggets - Yellow & Red Fishmeal" plaukiantys boiliai yra geltonos ir raudonos spalvų derinio, kurie gali būti vizualiai patrauklūs ir imituoti natūralų žuvies maistą. Žuvies miltų skonis patrauklus įvairioms žuvų rūšims, ypač karpiams.
  • Plūduriuojantis dizainas: Šie masalai yra specialiai sukurti taip, kad išliktų plūduriuojantys vandenyje. Dėl šio plūdrumo jie gali būti geriau pastebimi.
  • Universalus naudojimas: "pop ups" gali būti naudojami atskirai bei gali būti kombinuojami su kitu skęstančiu boiliu.
  • Skonio nutekėjimas: Laikui bėgant šie masalai į vandenį išskirs skonį, pritraukdami žuvis į jūsų žūklės vietą, skatindami jas maitintis.
  • Sandėliavimas: norint išlaikyti jų plūdrumą ir efektyvumą, labai svarbu šiuos boilius laikyti vėsioje, sausoje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Tinkamas jų laikymas padeda išsaugoti jų šviežumą ir plūdrumą.
  • Pateikimas: "Dynamite Baits Pop-Up Nuggets - Yellow & Red Fishmeal" masalai gali būti veriami tiesiai ant kabliuko, nes yra pakankamai minkšti, taip pat juos galima naudoti su plauko sistema ir kitomis.
  • Dydis: masalų dydis apie 6mm
Boilių tipas
Plaukiantys (Pop Ups)
Boilių skersmuo (mm)
6mm
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą