Šeriminiai Boiliai Dynamite Baits Marine...
    Šeriminiai Boiliai Dynamite Baits Marine Halibut Boilies 20mm

    Šeriminiai Boiliai Dynamite Baits Marine Halibut Boilies 20mm

    DY247
    14,49 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 4.93€
    Greitas pristatymas

    "Dynamite Baits Marine Halibut Boilies 20mm" - yra žvejybos jaukas, daugiausia naudojamas karpių žvejybai, bet taip pat gali pritraukti kitų stambių žuvų rūšių. Šie boiliai yra žinomi dėl savo stipraus ir išskirtinio kvapo bei skonio, todėl yra populiarus meškeriotojų pasirinkimas.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/4003-seriminiai-boiliai-dynamite-baits-marine-halibut-boilies-1kg.html

    Svoris
    • 1kg

     
    • Dydis: 20 mm dydis nurodo boilių skersmenį. Boiliai būna įvairių dydžių, o 20mm laikomas standartiniu dydžiu, dažnai naudojamas karpių žūklei.
    • "Marine halibut" skonis: Šie boiliai yra įkvėpti jūrinio oto skonio, kuris yra labai patrauklus karpiams ir kitoms gėlavandenėms žuvims. Yra žinoma, kad stiprus ir ilgai išliekantis jūrinio oto aromatas skatina žuvų maitinimąsį.
    • Didelis patraukliųjų medžiagų kiekis: "Dynamite Baits Marine Halibut Boilies 20mm" sukurti taip, kad į vandenį palaipsniui išskirtų patrauklias medžiagas ir skonius. Šis lėtas kvapas padeda išlaikyti žuvį ne toliese ir padidina sėkmingo sugavimo tikimybę.
    • Universalus naudojimas: Nors šie boiliai yra populiarūs žvejojant karpius, juos galima naudoti ir kitoms stambioms žuvims, tokioms kaip karšiai ir lynai, priklausomai nuo vietos žvejybos sąlygų
    • Laikymas: norint išlaikyti boilių šviežumą ir efektyvumą, būtina juos laikyti vėsioje, sausoje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Tinkamas laikymas padeda išvengti jų išdžiūvimo.
    • Naudojimas: šiuos šeriminius boilius žvejai naudoja kaip jauką, taip pat gali būti naudojami kaip masalas įvairiuose pateikimuose.
    Boilių tipas
    Šeriminiai
    Pakuotės svoris (kg)
    1 kg
    Boilių skersmuo (mm)
    20 mm
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą