• −10%
Šeriminiai Boiliai Dynamite Baits Robin Red -...
Šeriminiai Boiliai Dynamite Baits Robin Red - 20mm Boilies 5kg

Šeriminiai Boiliai Dynamite Baits Robin Red - 20mm Boilies 5kg

DY1529
46,79 € 51,99 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 7.95€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Robin Red - 20mm Boilies 5kg" - šeriminiai boiliai skirti jaukinti žūklavietę. Jų sudėtyje yra "robin red" priedo, kuris dažnai vilioja karpius. 

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/2865-seriminiai-boiliai-dynamite-baits-sl-robin-red-15mm-1kg.html

 
  • Prekinis ženklas: "Dynamite Baits" yra gerai žinomas žvejybos pramonės prekės ženklas, kurio specializacija yra įvairių žvejybos jaukų ir atraktantų gamyba.
  • Jauko tipas: Šis produktas susideda iš boilių. Boiliai yra apvalūs, tvirtos konsistencijos, galimi įvairių dydžių ir skonių. Jie plačiai naudojami tarp karpių žvejų, taip pat yra veiksmingi kitoms stambiųjų žuvų rūšims.
  • Dydis: Šioje pakuotėje esantys boiliai yra 20 mm skersmens. Boilio dydis gali turėti įtakos jūsų pritraukiamos žuvies dydžiui, o didesni boiliai dažnai skirti didesnėms žuvims.
  • Skonis: Šie boiliai yra pagardinti "Robin Red". "Robin Red" yra gerai žinomas ir labai vertinamas skonis žvejybos pasaulyje. Tai sudėtingas prieskonių ir atraktantų mišinys, žinomas kaip labai patrauklus karpiams.
  • Kiekis: Produktas yra 5 kg pakuotėje. Šis kiekis tinka ilgoms žvejybos sesijoms ir suteikia pakankamai jauko kelioms išvykoms.
  • Naudojimas: Šis jaukas naudojamas kaip pagrindinis komponentas jaukinti žūklės vietą, taip pat galima naudoti ir kaip masalą.
  • Atraktantas: „Robin Red“ skonis sukurtas taip, kad skleistų viliojančius kvapus ir pritrauktų žuvis į jūsų jaukinimo vietą. Jis turi stiprią reputaciją dėl savo viliojančių savybių.
  • Universalumas: "Robin Red" boiliai, daugiausia naudojami karpiams žvejoti, taip pat gali pritraukti kitų stambių žuvų rūšių, todėl yra universalus jauko pasirinkimas.
  • Patogumas: 5 kg pakuotė yra patogi žvejams, kuriems reikalingas didelis jauko kiekis ilgoms žvejybos sesijoms ar dažnam naudojimui.
Boilių tipas
Šeriminiai
Pakuotės svoris (kg)
5 kg
Boilių skersmuo (mm)
20 mm
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą