• −10%
Gaudiminės Peletės Dynamite Baits Big Fish...
Gaudiminės Peletės Dynamite Baits Big Fish River Hookbaits Meat-Furter Dbles 12mm

Gaudiminės Peletės Dynamite Baits Big Fish River Hookbaits Meat-Furter Dbles 12mm

DY1362
7,19 € 7,99 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.44€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Big Fish River Hookbaits Meat-Furter Dbles 12mm" - meškeriotojams, norintiems privilioti  dideles žuvis upėse ar ežeruose, „Dynamite Baits“ siūlo galingą ginklą – „Big Fish River Hookbaits Meat-Furter Dbles“ (12 mm). Šie specializuoti masalai sukurti taip, kad išnaudotų nenugalimą mėsos skonį ir pasiektų įspūdingų rezultatų žvejojant upėje ar ežere.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/4102-gaudimines-peletes-dynamite-baits-durable-hook-pellet-12mm-marine-halibut-.html

 
  • "Hookbaits Meat-Furter Dbles“: „Dynamite Baits Big Fish River Hookbaits Meat-Furter Dbles“ yra masalo pasirinkimas upių ar ežerų žvejams, norintiems žvejoti didesnes žuvis. Pavadinimas „Meat-Furter“ sufleruoja apie šiuose masaluose esantį mėsos aromatą, kuris žuvims atrodo ypač viliojantis.
  • Kaip jie veikia: "Dynamite Baits Big Fish River Hookbaits Meat-Furter Dbles" skleidžia stipru mėsišką kvapą ir skonį, kuris vilioja žuvis. Žuvims sunku atsispirti išskirtiniam mėsos aromatui ir skoniui, o šie masalai sukurti būtent tam. Rezultatas – masalas, kuris itin efektyvus upėse ar ežeruose, kuriuose gyvena didelės žuvys.
  • Mėsiškas aromatas ir skonis: „Meat-Furter Dbles“ sėkmės raktas yra jų autentiškas mėsos aromatas ir skonis. Šie masalai yra prisotinti galinga mėsinga esencija, kuri vandenyje sukuria nenugalimą kvapų pėdsaką.
  • Dydis ir pateikimas: 12 mm dydžio peletės užtikrina pusiausvyrą tarp to, kad jie yra pakankamai dideli, kad pritrauktų dideles žuvis. Šios peletės yra minkštos, jas galima naudoti tiesiai ant kabliuko ar plauko sistemos.
  • Universalus pritaikymas: Nors šie masalai yra specialiai sukurti žvejybai upėje, juos galima naudoti įvairiose žvejybos vietose - laukiniuose ar komerciniuose ežeruose.
  • Pasitikėjimas savo masalu: kaip žino kiekvienas meškeriotojas, pasitikėjimas savo masalu yra labai svarbus sėkmingos žūklės veiksnys. Naudodami masalus, turinčius tokį stiprų mėsingumą, žvejosite labiau užtikrindami, kad jūsų masalas patrauks didelių žuvų dėmesį.
  • Patvirtinti rezultatai: „Dynamite Baits Big Fish River Hookbaits Meat-Furter Dbles“ užsitarnavo upių meškeriotojų reputaciją dėl nuolatinės sėkmės. Daugelis patyrusių meškeriotojų turi šį masalą savo arsenale ir sėkmingai naudoja.
Peletės skersmuo (mm)
12 mm
Pelečių tipas
Gaudiminės (hook pellets)
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą