Skystas Papildas Dynamite Baits Evolution Oil -...
    Skystas Papildas Dynamite Baits Evolution Oil - Krill - 300ml

    Skystas Papildas Dynamite Baits Evolution Oil - Krill - 300ml

    DY1235
    8,49 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.89€
    Greitas pristatymas

    "Dynamite Baits Evolution Oil - Krill - 300ml" - meškeriotojams, norintiems patobulinti savo žvejybos strategiją, "Dynamite Baits Evolution Oil" viliojančio krilių skonio yra galinga priemonė. Šis skystas masalo bei jauko priedas sukurtas tam, kad padidintų jūsų masalo žavesį, ypač rūšims, kurias traukia nenugalimas krilių kvapas ir skonis.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/skystieji-papildai/4115-skystas-papildas-dynamite-baits-evolution-oil-tuna-300ml.html

     
    • "Dynamite Baits Evolution Oil - Krill - 300ml": "Dynamite Baits Evolution Oil" – Kriliai yra aukštos kokybės skystas masalo stipriklis, sukurtas taip, kad padidintų jūsų masalo patrauklumą. Kriliai, į krevetes panašus vėžiagyvis, garsėja savo stipria trauka įvairioms žuvų rūšims.
    • Kaip tai veikia: Šis aliejus suteikia masalams viliojančio krilių aromato ir skonio. Kriliai yra natūralus daugelio žuvų maisto šaltinis, o krilių kvapas vandenyje yra nenugalimas. Nesvarbu, ar taikotės į karpius, karšius ar kitas rūšis, šis krilių užpiltas aliejus gali padėti sukurti kvapų pėdsaką, kuriam žuvims atsispirti neįmanoma.
    • Paprastas pritaikymas: naudoti „Evolution Oil“ – paprasta. Prieš užmesdami, užpilkite jo ant masalo ar jauko. Aliejus gerai prilimpa prie daugumos masalų tipų, užtikrindamas laipsnišką viliojančio krilių kvapo išsiskyrimą vandenyje.
    • Universalus naudojimas: nors šis krilių aliejus puikiai tinka žvejojant karpius, jį galima naudoti įvairiuose žvejybos scenarijuose. Nesvarbu, ar jums labiau patinka žvejyba plūdine, žvejyba feeder ar kitais būdais, „Krill Evolution Oil“ gali suteikti jūsų masalui reikalingo papildomo patrauklumo.
    • Patogus buteliuko dydis: 300 ml butelis yra kompaktiškas ir lengvai nešiojamas žvejybos reikmenų krepšyje. Jame yra pakankamai aliejaus daugybei žvejybos seansų, todėl visada būsite pasiruošę padidinti savo masalo patrauklumą.
    • Pasitikėjimas savo masalu: norint sėkmingai žvejoti, labai svarbu pasitikėti savo masalu. Naudodami patikrintą atraktantą, pvz., „Krill Evolution Oil“, galite padidinti galimybes suvilioti žuvį.
    • Padidinkite sugavimo rodiklį: Šio aliejaus sukurtas galingas krilių kvapo ir skonio pėdsakas padidina tikimybę, kad netoliese esančios žuvys aptiks jūsų masalą. Tai gali lemti daugiau kibimų ir sėkmingesnę žūklę.
    • Netirpdo PVA
    Skysčių tipai
    Aliejai
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą