• −10%
Gaudiminės Peletės Dynamite Baits Big Fish...
Gaudiminės Peletės Dynamite Baits Big Fish River Cheese & Garlic Durables 12mm

Gaudiminės Peletės Dynamite Baits Big Fish River Cheese & Garlic Durables 12mm

DY1361
7,19 € 7,99 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.44€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Big Fish River Cheese & Garlic Durables 12mm" - meškeriotojams, norintiems žvejoti dideles žuvis ir maksimaliai vilioti savo laimikį, "Dynamite Baits Big Fish River Cheese & Garlic Durables 12 mm" siūlo galingą masalo pasirinkimą. Šie patvarūs masalai yra meistriškai sukurti, kad pritrauktų daugybę rūšių, bei sukurti, kad skleistų kvapą bei skonį vos palietę vandenį.

Panaši prekė mūsų puslapyje: https://krante.lt/lt/peletes/4102-gaudimines-peletes-dynamite-baits-durable-hook-pellet-12mm-marine-halibut.html

 
  • "Dynamite Baits Big Fish River Cheese & Garlic Durables": „Big Fish River“ yra masalai, specialiai sukurti žvejybai upėje ir ne tik. Jie yra patogaus 12mm dydžio, todėl tinka įvairioms žuvų rūšims.
  • Sūrio ir česnako patrauklumas: Sūrio ir česnako skonio profilis yra gerai žinomas dėl savo veiksmingumo žvejojant karpius. Jis sujungia aštrų česnako kvapą su nenugalimu sūrio žavesiu, sukurdamas derinį, kuris patinka įvairioms žuvims.
  • Patvarus ir atsparus: "Big Fish River Cheese & Garlic Durables" yra patvarios bei minkštos peletės, kurios skleidžia aromatą vos pasiekusios vandenį. 
  • Lengva naudoti: šių patvarių masalų tvirtinimas yra paprastas, todėl tai patogus pasirinkimas meškeriotojams. Šie masalai gali būti naudojami su įvairiais žvejybos būdais, įskaitant plauko sistemą, tiesiai ant kabliuko, taip pat galima kombinuoti su kitais masalais. 
  • Universalus naudojimas: nors šie masalai puikiai tinka žvejojant upėse, šie "Cheese & Garlic" skonio masalai gali būti veiksmingi ir kituose žvejybos scenarijuose, įskaitant komercinius bei laukinius ežerus. Dėl savo universalumo jie yra vertingas jūsų reikmenų dėžutės priedas.
  • Pasitikėjimas savo masalu: norint sėkmingai žvejoti, labai svarbu pasitikėti savo masalu. Naudodami „Dynamite Baits Big Fish River Cheese & Garlic Durables“ galite pasitikėti, kad naudojate masalą, kuris puikiai tiks karpių žūklei.
  • Didesnis sugavimo rodiklis: aitrus kvapas ir viliojantis skonis, kurį sukuria šie patvarūs masalai, gali padidinti jūsų sugavimo rodiklį, nes jūsų vieta, kurioje yra masalas, tampa patrauklesnė įvairioms žuvų rūšims. Jie taip pat gali paskatinti žuvis maitintis agresyviau, o tai lemia sėkmingesnę žūklę. 
  • Cheese & Garlic: Patrauklus skonių derinys, kuris tiks visoms karpinėms žuvims.
Peletės skersmuo (mm)
12 mm
Pelečių tipas
Gaudiminės (hook pellets)
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą