• −10%
Nash Himalayan Rock Salt Fine 500g Himalajų druska
Nash Himalayan Rock Salt Fine 500g Himalajų druska

Nash Himalayan Rock Salt Fine 500g Himalajų druska

B0107
4,49 € 4,99 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.53€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Nash Himalayan Rock Salt Fine 500g" - yra vertingas meškeriojimo aksesuaras, galintis žymiai padidinti jūsų sėkmės galimybes žūklėje. Naudojimas: galima naudoti su PVA kojine, kad pristabdytų tirpumą, kai to reikia. Tai reiškia, kad į PVA kojinę bus galima dėti net ir drėgnas kanapes, jei šios bus prieš tai sumaišytos su druska.

 
  • "Nash Himalayan Rock Salt Fine": yra natūralus produktas, išgaunamas iš druskos kasyklų Himalajų kalnuose. Jis žinomas dėl savo grynumo ir turtingo mineralų kiekio, todėl yra puikus pasirinkimas žvejams.
  • Žuvies pritraukimas: Vienas iš pagrindinių šios akmens druskos naudojimo būdų yra pritraukti žuvis į jaukinimo vietą. Žuvis traukia mineralai ir pagrindiniai mikroelementai, esantys Himalajų akmens druskoje, o pridėjus jos prie jauko, galite jas privilioti.
  • Stiprina skonius: Himalajų akmens druska taip pat gali pagerinti jūsų masalo skonį. Kai naudojamas jauko ar spodų mišiniuose, ji gali išskirti patrauklių mineralinių ir druskingų užuominų, kurios žuvims atrodo nenugalimos.
  • Žuvų sveikatos palaikymas: Himalajų akmens druskoje esantys mineralai yra ne tik patrauklūs žuvims, bet ir gali palaikyti jų sveikatą. Šie mineralai, tokie kaip natris, kalis ir magnis, yra būtini žuvų gerovei ir gali prisidėti prie jų bendros būklės.
  • Universalus pritaikymas: "Nash Himalayan Rock Salt Fine" gali būti naudojama įvairiais būdais, įskaitant apibarstymą ant boilių, granulių ar jaukų arba įmaišius į PVA ir "spod" mišinius. Tai universalus gaminys, kurį galima pritaikyti pagal jūsų žvejybos poreikius.
  • Natūrali ir gryna: ši akmens druska gaunama iš vienų gryniausių gamtinių telkinių planetoje. Jame nėra dirbtinių priedų ir teršalų, todėl jis yra saugus žuvims ir vandens aplinkai.
  • Lengva naudoti: Himalajų akmens druską uždėti ant masalo ar jauko yra paprasta. Ji gali būti dedama tiesiogiai arba sumaišyta su kitais ingredientais, kad būtų sukurtas stiprus atraktantas.
Pakuotės svoris (kg)
500 gr
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą