• −10%
Dynamite Baits Durable Hook Pellets Sweetcorn...
Dynamite Baits Durable Hook Pellets Sweetcorn Gaudiminės Peletės

Dynamite Baits Durable Hook Pellets Sweetcorn Gaudiminės Peletės

DY1664
5,39 € 5,99 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.83€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

Dynamite Baits Durable Hook Pellets Sweetcorn" - meškeriotojams tobulo masalo siekimas yra nuolatinis iššūkis. Tinkamas masalas gali būti raktas į sėkmingą žūklės sesiją. Meškeriojimo pasaulyje „Dynamite Baits Durable Hook Pellets Sweetcorn“ pasirodė kaip patikimas masalas, patraukęs daugelio meškeriotojų dėmesį.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/peletes/4069-dynamite-baits-durable-hook-pellets-tutti-frutti-gaudimines-peletes-.html

Skersmuo
  • 6mm

 

Saldžiųjų kukurūzų trauka: kukurūzai jau daugelį metų buvo mėgstamas meškeriotojų masalas. Jo natūrali spalva ir saldus kvapas yra nenugalimi daugeliui žuvų rūšių. „Dynamite Baits“ išnaudojo saldžiųjų kukurūzų žavesį savo patvariose gaudiminėse peletėse.

Tvirtas ir patvarus: Viena iš išskirtinių šių masalų savybių yra jų patvarumas. Sukurti taip, kad liktų nepažeisti ir liktų ant kablio, jie gali laikytis sistemoje metant ir ilgą laiką esant vandenyje. Toks patvarumas užtikrina, kad masalas išliks patrauklus ilgą laiką.

Saldžiųjų kukurūzų skonio pojūtis: saldžiųjų kukurūzų skonio įliejimas į šias granules pakelia jų patrauklumą į kitą lygį. Saldieji kukurūzai turi kvapą ir skonį, kuris daugeliui žuvų atrodo neįtikėtinai viliojantis. Tai suaktyvina jų maitinimosi instinktus, todėl šios granulės yra puikus pasirinkimas žvejams.

Universalus pritaikymas: "Dynamite Baits Durable Hook Pellets" gali būti efektyviai naudojamos įvairiuose žvejybos būduose. Galite jas naudoti plauko sistemoje, tiesiai ant kabliuko, "method feeder" sistemose.

Sėkmės istorijos: meškeriotojai visame pasaulyje pranešė apie nuostabias sėkmės istorijas naudodami "Dynamite Baits Durable Hook Pellets Sweetcorn". Karpiai, lynai, kuojos ir daugybė kitų žuvų rūšių buvo suvilioti šių granulių patrauklumu. Jų patvarumas užtikrina veiksmingumą visos žvejybos metu. 

Peletės skersmuo (mm)
6 mm
Pelečių tipas
Gaudiminės (hook pellets)
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą