• −10%
Dynamite Baits Source Durable Hook Pellet...
Dynamite Baits Source Durable Hook Pellet Gaudiminės Peletės

Dynamite Baits Source Durable Hook Pellet Gaudiminės Peletės

DY1660
5,39 € 5,99 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.83€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Source Durable Hook Pellet" - meškeriotojams masalo pasirinkimas gali nulemti žūklės sėkmę. Žvejybos pasaulyje „Dynamite Baits“ jau seniai buvo pripažinta kaip veiksmingų ir patikimų masalų gamybos lyderė. „Dynamite Baits Source Durable Hook Pellet“ yra pamėgtas masalas meškeriotojų, žinomas dėl savo išskirtinio patrauklumo ir sėkmės gaudant karpinės šeimos žuvis. 

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/peletes/4067-dynamite-baits-durable-hook-pellets-strawberry-gaudimines-peletes-.html

Skersmuo
  • 6mm
  • 8mm
  • 12mm

 
  • "Source" žavesys: "Source" yra žinomas skonis meškeriojimo pasaulyje. Jo stiprus kvapas ir skonis nenumaldomai patinka įvairioms žuvų rūšims. „Dynamite Baits“ meistriškai panaudojo "Source" žavesį savo patvariose gaudiminėse peletėse.
  • Tvirtas ir patvarus: Viena iš išskirtinių šių masalų savybių yra jų patvarumas. Sukurti taip, kad liktų nepažeisti ir liktų ant kablio, jie gali laikytis sistemoje metant ir ilgą laiką esant vandenyje. Toks patvarumas užtikrina, kad masalas išliks patrauklus ilgą laiką.
  • "Source" skonio pojūtis: "Source" skonio įliejimas į šias granules padidina jų patrauklumą. "source" yra kvapas ir skonis, kuris daugeliui žuvų atrodo nenugalimas. Tai ne tik sužadina jų maitinimosi instinktus, bet ir išlaiko susidomėjimą, todėl šios granulės yra puikus pasirinkimas meškeriotojams.
  • Universalus pritaikymas: "Dynamite Baits Durable Hook Pellets" gali būti efektyviai naudojamos įvairiuose žvejybos būduose. Galite jas naudoti plauko sistemoje, tiesiai ant kabliuko, "method feeder" sistemose.
  • Sėkmės istorijos: žvejai iš visų pasaulio kampelių pasidalijo nuostabiomis sėkmės istorijomis, naudodami "Dynamite Baits Source Durable Hook Pellet". Karpius, lynus, kuojas ir įvairias kitas žuvis patraukė nenugalimas šių granulių skonis. Jų patvarumas užtikrina, kad jos išliks veiksmingos per visą žvejybos sesiją.
Peletės skersmuo (mm)
6 mm
Pelečių tipas
Gaudiminės (hook pellets)
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą