• −10%
Dynamite Baits Big Fish ‘Cata’ Pellets 1,8kg...
Dynamite Baits Big Fish ‘Cata’ Pellets 1,8kg Peletės

Dynamite Baits Big Fish ‘Cata’ Pellets 1,8kg Peletės

DY1077
9,44 € 10,49 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 3.21€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Big Fish ‘Cata’ Pellets 1,8kg" - meškeriotojai žino, kad norint privilioti didžiausias žuvis, būtina turėti tinkamą jauką bei masalą. „Dynamite Baits“, žinomas meškeriojimo pasaulyje, pristatė „Dynamite Baits Big Fish „Cata“ granules 1,8 kg pakuotėje, ir šios granulės greitai tapo mėgstamiausiomis karpių žvejų tarpe. 

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/1446-peletes-dynamite-baits-swim-stim-amino-original-pellets-.html

Skersmuo
  • 6mm
  • 8mm

 

Didelių žuvų ieškojimas: meškeriotojai dažnai svajoja pagauti savo gyvenimo žuvį. Norint tai pasiekti, labai svarbu naudoti tinkamą jauką ir masalą. „Cata“ granulės sukurtos turint omenyje vieną konkretų tikslą – pritraukti didžiausias žuvis vandenyje.

Išskirtinis kvapas ir skonis: Viena iš išskirtinių šių granulių savybių yra išskirtinis kvapas ir skonis. „Cata“ skonis yra kruopščiai sukurtas, kad priviliotų didžiausias žuvų rūšis. Jų galingas aromatas ir skonis veikia kaip nenugalimas aktraktantas visoms karpinėms žuvims. 

Universalus pritaikymas: Šios granulės yra labai universalios ir gali būti efektyviai naudojamos įvairiuose žvejybos būduose. Nesvarbu, ar taikotės į karpius, šamus ar kitas masyvias žuvų rūšis, šias granules galima pritaikyti pagal jūsų pageidaujamą metodą. Naudokite jas kaip masalą, PVA maišeliuose arba kaip mišinio dalį – galimybės yra didžiulės.

Sėkmės istorijos: žvejai pasidalijo sėkmės istorijomis naudodami "Dynamite Baits Big Fish Cata“ granules. Karpiai, šamai, eršketai ir įvairios kitos žuvys buvo suviliotos naudojant šias peletes. Dėl išskirtinio kvapo ir skonio „Cata“ granulės yra geriausias pasirinkimas žvejams, kurie siekia privilioti karpinės šeimos žuvis.

  • Vienoda forma ir dydis padeda tiksliai jaukinti
  • Tankios struktūros granulės, skirtos jaukinti per atstumą ir sukurti purslų
  • Galimi 6 mm arba 8 mm dydžiai
  • Tiekiama 1,8 kg maišelyje
Pakuotės svoris (kg)
1.8 kg
Peletės skersmuo (mm)
6 mm
8 mm
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą