• −10%
Dynamite Baits Bait Box 3 Pint Indelis
Dynamite Baits Bait Box 3 Pint Indelis

Dynamite Baits Bait Box 3 Pint Indelis

DY512
4,49 € 4,99 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.53€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Bait Box 3 Pint" - Naudodami „Dynamite“ firminius jauko indelius būsite užtikrinti, kad masalai ar jaukai bus visada po ranka ir lengvai pasiekiami. Tvirtas, patikimas dangtelis, užtikrinantis, kad nepabėgtų lervos. Tvirtas dizainas.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/4355-indelis-guru-bait-box-22-pint-125-ltr.html

 

Masalo vaidmuo žvejojant: masalas yra raktas žuvims pritraukti ir suvilioti. Nesvarbu, ar naudojate gyvą masalą, granules ar sausą jauką, norint sėkmingai žvejoti, svarbu, kad masalas ar jaukas būtų šviežias ir optimalios būklės. Čia pravers „Dynamite Baits Bait Box“.

3 pint jauko dėžutės: puikus dydis: 3 pintų šios jauko dėžutės dydis puikiai tiks tiek jaukams tiek masalms. Dėl to jis yra idealus pasirinkimas žvejams, kuriems reikia nešiotis pakankamai masalo ar jauko.

Hermetiškas dangtelis: Viena iš išskirtinių „Dynamite Baits Bait Box“ savybių yra sandarus dangtelis. Sandarumas padeda išlaikyti jūsų masalo šviežumą ir aromatą, užtikrinant, kad jis išliktų patrauklus žuvims. Jis taip pat apsaugo jauką nuo išdžiūvimo, o tai ypač svarbu jaukams, tokiems kaip peletės ar sausas jaukas.

Patvari konstrukcija: "Bait Box" yra pagamintas iš patvarių medžiagų, kurios gali ištverti žvejybos sunkumus. Tvirtas dizainas užtikrina, kad jis ilgainiui gali atlaikyti susidėvėjimą.

Lengva prieiga: Masalo dėžutės dizainas leidžia lengvai pasiekti savo masalą. Saugus, tačiau lengvai pasiekiamas dangtelis užtikrina, kad prireikus greitai pasieksite jauką. Šis patogumas gali turėti įtakos, kai reikia greitai pasiekti jaukus ar masalus.

  • Matmenys: 17cm ilgis x 17cm plotis x 8,5cm aukštis
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą