• −10%
Nashbait Citruz Pop Ups Yellow Plaukiantys Boiliai
Nashbait Citruz Pop Ups Yellow Plaukiantys Boiliai

Nashbait Citruz Pop Ups Yellow Plaukiantys Boiliai

B6105
7,19 € 7,99 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.44€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Nashbait Citruz Pop Ups Yellow" - karpių žvejai puikiai žino, kad tinkamas masalas gali turėti įtakos sėkmingai žūklei, o „Nashbait Citruz Pop Ups Yellow“ įsitvirtino kaip patikimas masalas viliojant karpius. Šie specialiai sukurti "pop up" masalai sukurti taip, kad atkartotų viliojančias "Citruz"– savybes.

Panaši prekė mūsų puslapyje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/2025-gaudiminiai-boiliai-nashbait-citruz-wafters-pink.html

Skersmuo
  • 15mm

 
  • "Nashbait Citruz Pop Ups": "Nashbait Citruz Pop Ups Yellow" yra aukščiausios kokybės plaukiantys masalai, žinomi dėl savo gebėjimo imituoti viliojančias "Citruz" savybes – skonio profilį, kuris jau seniai buvo pripažintas dėl savo stipraus potraukio karpiams. Šie "pop up" yra išsamių tyrimų ir bandymų rezultatas, pritaikyti karpių žvejams, ieškantiems pranašumo.
  • Neprilygstamas patrauklumas: pagrindinis „Citruz Pop Ups“ tikslas yra padidinti masalo patrauklumą karpiams. Jų išskirtinis kvapas ir skonis, primenantis Citrusą, sukuria nenugalimą derinį, kuriam karpiams sunku atsispirti.
  • Universalus pritaikymas: šie plaukiantys boiliai yra labai universalūs ir gali būti naudojami įvairiais būdais. Galite juos naudoti atskirai kaip masalą, galite kombinuoti su kitais masalais.
  • Plūdrumas: "Nashbait Citruz Pop Ups Yellow" yra kruopščiai suprojektuoti taip, kad užtikrintų plūdrumą. Šis plūdrumas leidžia jūsų masalui išlikti matomam ir viliojančiam, o tai padidina sėkmingo sugavimo tikimybę.
  • Realistiška išvaizda: "pop up" tekstūra, spalva ir kvapas labai primena Citrusą – kvapo ir skonio profilį, kuris natūraliai traukia karpį.
  • Įrodyta sėkmė: karpių meškeriotojai visame pasaulyje patvirtino, kad "Citruz Pop Ups" efektyviai padidina jų sugavimo rodiklius. Šie plaukiantys boiliai užsitarnavo solidžią reputaciją karpių žvejybos pasaulyje.
Boilių tipas
Plaukiantys (Pop Ups)
Boilių skersmuo (mm)
20 mm
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą