• −10%
Dynamite Baits Squid Octopus Pop Ups...
Dynamite Baits Squid Octopus Pop Ups Plaukiantys Boiliai

Dynamite Baits Squid Octopus Pop Ups Plaukiantys Boiliai

DY978
9,89 € 10,99 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 3.36€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Squid Octopus Pop Ups" - žvejybos pasaulyje sėkmingi meškeriotojai supranta, kaip svarbu pasirinkti tinkamą masalą. "Dynamite Baits", žinomas vardas žvejybos pasaulyje, pristatė "Dynamite Baits Squid Octopus Pop Ups", ir šie "pop up" greitai įgijo reputaciją dėl gebėjimo pritraukti ir sugauti įvairias žuvų rūšis.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/2472-plaukiantys-boiliai-dynamite-baits-squid-octopus-pop-ups.html

Skersmuo
  • 15mm

 
  • Kalmarų ir aštuonkojų žavesys: kalmarai ir aštuonkojai yra skoniai, turintys ilgalaikę reputaciją dėl savo veiksmingumo žvejybos pasaulyje. Šių vandens būtybių kvapas ir skonis, kaip žinoma, yra nenugalimi daugeliui žuvų rūšių. „Dynamite Baits Squid Octopus Pop Ups“ yra praturtintas šių jūros gėrybių esencija, todėl jie yra puikus pasirinkimas žvejams.
  • "Pop up", kad padidintų patrauklumą: "pop up" yra tam tikros rūšies masalas, skirtas plūduriuoti įvairiuose pristatymuose. Dėl šios padėties jie yra gerai matomi ir patrauklūs žuvims. Plaukiančių boilių plūdrumas taip pat suteikia jūsų masalui papildomo patrauklumo.
  • Universalus pritaikymas: "Dynamite Baits Squid Octopus Pop Ups" gali būti efektyviai naudojami įvairiuose žvejybos būduose. Galima naudoti atskirai, galima kombinuoti su kitais masalais. Tinka tiek komerciniuose tiek laukiniuose ežeruose.
  • Sėkmės istorijos: žvejai iš viso pasaulio pasidalino savo sėkmės istorijomis naudodami "Dynamite Baits Squid Octopus Pop Ups". Karpius, lynus, karšius ir įvairias kitas žuvų rūšis nenumaldomai patraukė šie "pop up". Dėl kalmarų ir aštuonkojų kvapiųjų medžiagų šie "pop up" yra puikus pasirinkimas žvejams, siekiantiems maksimaliai padidinti savo žvejybos sėkmę.
Boilių tipas
Plaukiantys (Pop Ups)
Boilių skersmuo (mm)
15 mm
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą