• −5%
Dynamite Baits Source Boilies 26mm 350g...
Dynamite Baits Source Boilies 26mm 350g Gaudiminiai Boiliai

Dynamite Baits Source Boilies 26mm 350g Gaudiminiai Boiliai

DY088
8,08 € 8,50 € -5%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.75€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Source Boilies 26mm 350g" - meškeriojimo pasaulyje tinkamo masalo pasirinkimas gali reikšti skirtumą tarp sėkmingos ir nesėkmingos žūklės. „Dynamite Baits“, gerbiamas prekės ženklas tarp žvejų, pristato 26 mm dydžio „Dynamite Baits Source Boilies“ su 350 g pakuote ir siūlo žvejams patikimą sėkmingos žūklės masalą, skirtą didžiausiems laimikiams. 

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/3500-gaudiminiai-boiliai-dynamite-baits-hard-hook-baits-source-20mm.html

 
  • Veiksmingo masalo svarba: masalas yra sėkmingos žvejybos pagrindas. Tinkamas masalas gali pritraukti tikslines žuvų rūšis, suvilioti jas maitintis ir suteikti puikios žvejybos patirties. „Dynamite Baits Source Boilies“ yra kruopščiai pagaminti, kad būtų galingas įvairių žuvų atraktantas.
  • "Source" skonio stiprumas: "Source" yra žinomas skonis meškeriojimo pasaulyje. Jo kvapas ir skonis nuolat pasirodė esąs nenugalimas daugeliui žuvų rūšių. „Dynamite Baits Source Boilies“ turi „Source“ esmę, todėl jie yra geriausias pasirinkimas žvejams.
  • 26 mm dydis universalumui: 26 mm šių boilių dydis suteikia universalumo įvairiuose žvejybos scenarijuose. Galite naudoti tiek komerciniuose tiek laukiniuose ežeruose, žinodami, kad mažos žuvys neprarys šio 26mm masalo.
  • Sėkmės istorijos: meškeriotojai, kurie į savo žvejybos arsenalą įtraukė "Dynamite Baits Source Boilies", pasidalino savo sėkmės istorijomis. Dėl "Source" skonio šie boiliai yra puikus pasirinkimas meškeriotojams, siekiantiems maksimaliai padidinti savo žvejybos sėkmę. Ypač tinkami laukiniams ežerams. 
Boilių tipas
Gaudiminiai (Hookbaits)
Pakuotės svoris (kg)
350 g.
Boilių skersmuo (mm)
26mm
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą