• −10%
Dynamite Baits Source Pellets Pre-drilled 350g...
Dynamite Baits Source Pellets Pre-drilled 350g Gaudiminės Peletės

Dynamite Baits Source Pellets Pre-drilled 350g Gaudiminės Peletės

DY147
5,39 € 5,99 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.83€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Source Pellets Pre-drilled 350g" - kalbant apie sėkmingą žvejybą, tinkamas masalas gali pakeisti žūklės eigą tinkama linkme. „Dynamite Baits“, gerai žinomas gamintojo pavadinimas, pristato „Dynamite Baits Source“ granules patogioje 350 g pakuotėje. Šios iš anksto pragręžtos peletės išpopuliarėjo dėl savo gebėjimo pritraukti ir priversti maitintis įvairias žuvų rūšis.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/2640-gaudimines-peletes-dynamite-baits-marine-halibut-hook-pellets-pre-drilled-8mm.html

Skersmuo
  • 8mm
  • 14mm

 
  • Veiksmingo masalo svarba: Masalas yra sėkmingos žvejybos raktas. Tinkamas masalas gali pritraukti tikslines žuvų rūšis ir įtikinti jas maitintis, o tai suteikia naudingos žvejybos patirties. „Dynamite Baits Source“ granulės yra kruopščiai sukurtos taip, kad veiktų kaip galingas įvairių žuvų pritraukėjas.
  • "Source" skonio stiprumas: "Source" yra žinomas skonis meškeriojimo pasaulyje. Žinoma, kad jo kvapas ir skonis yra nenugalimi daugeliui žuvų rūšių. „Dynamite Baits Source“ granulės apima „Source“ esmę, todėl jos yra geriausias pasirinkimas žvejams.
  • Iš anksto išgręžta patogumui: Viena iš išskirtinių šių pelečių savybių yra ta, kad jos yra iš anksto pragręžtos. Šis išankstinis gręžimas taupo jūsų laiką ir pastangas, nes leidžia lengvai pritvirtinti plauko sistemoje. Tai patogus sprendimas žvejams, kurie nori daugiau laiko skirti žvejybai ir mažiau laiko ruošti jauką.
  • Universalus pritaikymas: „Dynamite Baits Source“ peletės gali būti efektyviai naudojamos įvairiose žvejybos situacijose. Galima naudoti su plauko sistema ar bet kokia karpine sistema, nes šis masalas jau yra iškarto su skylute. Tinka naudoti tiek komerciniuose tiek laukiniuose ežeruose.
  • Sėkmės istorijos: žvejai, kurie į savo žvejybos rutiną įtraukė iš anksto išgręžtas "Dynamite Baits Source" peletes, pasidalino savo sėkmės istorijomis. Karpiai, lynai, karšiai ir daugybė kitų žuvų rūšių buvo nenumaldomai patrauktos šių granulių. Dėl "Source" skonio šios granulės yra puikus pasirinkimas žvejams, siekiantiems maksimaliai padidinti žvejybos sėkmę.
Pakuotės svoris (kg)
350 g.
Peletės skersmuo (mm)
8 mm
14 mm
Pelečių tipas
Gaudiminės (hook pellets)
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą