• −10%
Dynamite Baits Hard Hook Baits - Hot Fish & GLM...
Dynamite Baits Hard Hook Baits - Hot Fish & GLM 20mm Gaudiminiai Boiliai

Dynamite Baits Hard Hook Baits - Hot Fish & GLM 20mm Gaudiminiai Boiliai

DY1580
8,99 € 9,99 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 3.06€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Hard Hook Baits - Hot Fish & GLM 20mm" - žvejybos pasaulyje tinkamo masalo pasirinkimas gali būti sėkmingos žūklės raktas. „Dynamite Baits“, žinomas gamintojo vardas, pristato viliojančio „Hot Fish & GLM" skonio „Hard Hook Baits“  20mm dydžio. Šie gaudiminiai boiliai greitai išpopuliarėjo dėl savo gebėjimo pritraukti ir priversti maitintis įvairias žuvų rūšis.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/boiliai/4104-gaudiminiai-boiliai-dynamite-baits-hard-hook-baits-squid-octopus-20mm.html

 
  • Efektyvaus masalo reikšmė: masalas vaidina pagrindinį vaidmenį siekiant žvejybos sėkmės. Tinkamas masalas gali privilioti žuvį maitintis. „Dynamite Baits“ gaudiminiai boiliai "Hot Fish & GLM" skonio masalai buvo kruopščiai sukurti, kad veiktų kaip stiprus įvairių žuvų rūšių vilioklis.
  • "Hot Fish & GLM" stiprumas: "Hot Fish & GLM" yra žinomi skoniai meškeriojimo pasaulyje. Abu skoniai žinomi dėl savo veiksmingumo pritraukiant žuvį. Šių gaudiminių boilių kvapas ir skonis yra nenugalimi, todėl jie yra geriausias pasirinkimas meškeriotojams.
  • 20mm dydžio universalumas: Didelis 20mm šių gaudiminių boilių dydis suteikia universalumo įvairiuose žvejybos scenarijuose. Juos galite naudoti sistemoje kaip atskirą masalą, taip pat galite kombinuoti su kitais masalais įvairiuose prezentacijose. 
  • Sėkmės istorijos: meškeriotojai, kurie į savo žvejybos rutiną įtraukė "Dynamite Baits Hard Hook Baits – Hot Fish & GLM 20mm", pasidalino savo sėkmės istorijomis. Karpiai, lynai, karšiai ir daugybė kitų žuvų rūšių negalėjo atsispirti šio masalo žavesiui. Dėl "Hot Fish ir GLM" skonio derinio šie "hard hookbaits" yra puikus pasirinkimas žvejams, siekiantiems maksimaliai padidinti savo žvejybos sėkmę.
Boilių tipas
Gaudiminiai (Hookbaits)
Boilių skersmuo (mm)
20 mm
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą