• −10%
Avid Screen House 4D Palapinė Pastogė
Avid Screen House 4D Palapinė Pastogė

Avid Screen House 4D Palapinė Pastogė

A0530012
449,99 € 499,99 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 15.51€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Avid Screen House 4D" tai naujos kartos palapinė. Padidėjęs stabilumas, universalumas ir erdvė kaip niekada anksčiau. Patobulinta rėmo atrama ir specialiai sukonstruoti kampiniai laikikliai padeda sutvirtinti konstrukciją, kad ji galėtų atlaikyti sunkiausias oro sąlygas. Daug durų variantų turinti palapinė yra viena iš universaliausių rinkoje, kuri puikiai tinka žvejams pabendrauti ir pasislėpti nuo saulės spindulių ar kitų oro sąlygų.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/1743-palapine-trakker-slxv3-2-man-bivvy.html

 

Daug erdvės ir universalumo: Ryškiausias „Avid Screen House 4D“ bruožas yra erdvus interjeras. Šioje pastogėje yra pakankamai vietos, kad žvejams būtų patogi aplinka žvejojant. Nesvarbu, ar ieškote apsaugos nuo gamtos stichijų, ar vietos žvejybos reikmenims tvarkyti, „Screen House 4D“ jums tinka.

Greita ir paprasta sąranka: meškeriotojai žino laiko vertę krante, o „Avid Screen House 4D“ užtikrina, kad mažiau laiko praleisite palapinės įrengimui ir daugiau laiko galėsite skirti žvejybai. Novatoriška 4D rėmo sistema sukurta lengvam ir greitam surinkimui. Rėmas lengvai susijungia, todėl procesas yra efektyvus ir greitas.

Įvairiems orams pritaikytas dizainas: žvejojant dažnai tenka susidurti su nenuspėjamomis oro sąlygomis, o „Screen House 4D“ sukurta taip, kad su tuo susidorotų. Palapinė pagaminta iš patvarių ir vandeniui atsparių medžiagų, todėl išliksite sausi net ir lyjant stipriam lietui. Priekines pastogės duris galima naudoti įvairiomis konfigūracijomis, suteikiant vėdinimo ir apsaugos nuo stichijų galimybes.

Naudojimo universalumas: "Avid Screen House 4D" yra labai universali. Ji gali būti naudojama kaip erdvi įrankių pastogė, valgymo bei miegojimo zona, arba tiesiog kaip oro sąlygoms atspari pastogė jūsų įrangai apsaugoti ilgų sesijų metu. Galimybių yra begalė, todėl ji tinka įvairiems meškeriojimo scenarijams ir asmeniniams poreikiams.

Praktinės savybės: "Screen House 4D" sukurta atsižvelgiant į žvejų poreikius. Joje yra praktiškų funkcijų, tokių kaip meškerių laikymo dirželiai, keli tvirtinimo taškai, užtikrinantys stabilumą, ir užtrauktuku užsegamas pagrindas. Šios savybės pagerina bendrą pastogės funkcionalumą, todėl ji yra vertingas jūsų meškeriojimo įrangos priedas.

  • Greitai ir lengvai pasistato
  • Unikalūs kampiniai blokai, kurie padidina tvirtumą ir stabilumą
  • Nauja "prieškambario" sistema su įtempimo strypu stiprumui ir atramai
  • "Camo" tinklelis
  • 10000 mm hidrostatinė medžiaga
  • Keli durų variantai
  • Suderinama su „4D Peaked“
  • Mažas pakuotės dydis
  • Matmenys: aukštis 2300mm, plotis 3300mm, ilgis 3300mm
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

7 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą