• −10%
Trakker RLX Flat-6 Bed Gultas
Trakker RLX Flat-6 Bed Gultas
Trakker RLX Flat-6 Bed Gultas
Trakker RLX Flat-6 Bed Gultas
Trakker RLX Flat-6 Bed Gultas

Trakker RLX Flat-6 Bed Gultas

217104
197,99 € 219,99 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 11.43€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

Trakker RLX Flat-6 Bed - meškeriojimas yra daugiau nei tik hobis; tai aistra, kuriai reikia atsidavimo ir kantrybės. Meškeriotojai dažnai laukia valandų valandas, o kartais net ir kelias paras, kol pagauna savo trofėjų. Patogiai ilsėtis yra būtina, o "Trakker RLX Flat-6" gultas puikiai tenkina šį poreikį.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/1742-gultas-trakker-rlx-8-leg-bed.html

Prekė Trakker puslapyje: https://www.trakkerproducts.com/uk/product/rlx-flat-6-bed

 

Karpinis gultas Trakker RLX Flat-6 Bed: Išskirtiniausias Trakker RLX Flat-6 Bed bruožas yra naujoviškas dizainas. Jame yra šešios reguliuojamos kojos, kurios suteikia tvirtą ir stabilų pagrindą, užtikrinantį, kad žvejai jaustųsi patogiai net ant nelygios žemės.

Paminkštintas čiužinys: Trakker gultas pasižymi itin patogiu čiužiniu. Šis čiužinys ne tik suteikia patogią poilsio vietą, bet ir veikia kaip izoliacinis sluoksnis tarp meškeriotojo ir galimai šaltos ar drėgnos žemės.

Kompaktiškas ir sulankstomas dizainas: "Trakker RLX Flat-6 Bed" žvejybinis gultas yra lengvai sulankstomas iki kompaktiško dydžio. Dėl to jį lengva transportuoti ir laikyti, o tai yra ypač patogu.

Reguliuojamo aukščio kojos: žvejybinio gulto kojos yra reguliuojamo aukščio, todėl meškeriotojai gali lengvai prisitaikyti, net kai susiduria su nelygiu reljefu.

Patvarumas: Trakker gultas garsėja tvirta ir patvaria konstrukcija, "RLX Flat-6" lova sukurta taip, kad atlaikytų lauko naudojimo iššūkius. Tai užtikrina, kad žvejybinis gultas išliks patikimas palydovas daugybėje žvejybos nuotykių. Karpinis gultas suteiks jums puikų poilsį bei tarnaus ilgą laiką.

Karpinis gultas yra neatsiejamas atributas žūklėje. Naudodami tokio tipo karpinį gultą pamiršite apie nepatogų miegą kėdėje ar automobilyje. Ilgų žvejybos sesijų metu tinkamai pailsėti yra būtina norint jaustis žvaliai ir su malonumu leisti laiką krante. Taip pat varžybų metu patogumas ypač reikalingas, nes gali tekti miegoti tik kelias valandas per parą, tačiau ant tinkamo gulto to visiškai gali pakakti ir toliau varžytis pailsėjus. "Trakker RLX Flat-6" žvejybinis gultas yra puikus pasirinkimas ieškantiems patogaus gulto už prieinamą kainą. Patogumas, kompaktiškumas, universalumas, praktiškumas - visa tai apibūdina šį gultą. Turėti tokį gultą yra tikras žvejybinis malonumas. Trakker gultas puikus sprendimas tiek pradendančiajam tiek patyrusiam meškeriotojui. Frazė karpinis nebūtinai reiškia, kad šis gultas naudojamas tik karpių žūklėje, jį puikiai galima naudoti ir kitose žūklėse. Apibūdinimas žvejybinis nereiškia, kad šią prekę būtinai turite naudoti žūklėje. Puikiai tinka ir poilsiui sode.

  • Itin lengvas
  • Laikymo su miegmaišių galimybe
  • Ergonomiškas čiužinys suteikia optimalų komfortą
  • Šešių kojų dizainas su individualiai reguliuojamomis kojomis - maksimalus stabilumas
  • Medžiaga: aliuminio / plieno rėmas
  • Matmenys atidaryto: L214cm x W78cm 
  • Uždaryto: L76cm x W78cm
Kojų kiekis
6
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

3 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą